במידה והשופט פוסק לי עונש של עבודות שירות (לא של"צ), הבנתי שצריך לעבור תהליך כלשהו.. ומיון לפני זה..
כמה זמן בערך זה לוקח עד שאני מתחיל בפועל את העבודות שירות במידה ואני מתאים לזה והממונה לעבודות שירות נותן אישור?
נגיד הפסק דין שלי יהיה ב-1.1.12 והשופט ייתן לי עבודות שירות.. מתי בערך אני אתחיל בפועל את העבודות שירות?
בגזר הדין בית המשפט יקבע מתי עליך להתייצב מול הממונה לתחילת ריצוי עבודות השירות
לא הבנתי.. אני אמור להישלח לממונה לעבודות שירות רק אחרי גזר הדין, או לפני?
כי בינתיים הייתי רק אצל שירות מבחן.. והקצינת מבחן תמליץ על עבודות שירות..
בתאריך 1.11.12 יש לי דיון של טיעונים לעונש..
השאלה, מתי אני אלך לממונה לעבודות שירות..? וכמה זמן בערך ייקח כל התהליך עד שאני אתחיל בפועל את העבודות שירות?
קצינת המבחן ממליצה, בית המשפט אינו כפוף להמלצתה כלל וכלל
במקביל תישלח לממונה שיקבע אם אתה כשיר לעבודות שירות
לאחר מכן ייערכו טיעונים לעונש, התביעה וההגנה יטענו לעונש ובית המשפט ייתן את גזר הדין. פעם נוספת אני חוזרת ומדגישה שבית המשפט אינו כפוף להמלצת שירות המבחן
בגזר הדין, בתקווה ובהנחה שבית המשפט יקבל את המלצת קצינת המבחן, הוא יקבע תאריך שבו עליך להתייצב פעם נוספת בפני הממונה לתחילת ריצוי עבודות השירות. בהצלחה.
קודם כל תודה רבה על התשובות.. רק השאלה שהכי מעניינת אותי- התהליך שאני נשלח לממונה שקובע אם אני כשיר.. זה תהליך שלוקח זמן או שזה מיידי?
זה תהליך ארוך כמו שהיה לי עם השירות מבחן, או תהליך יותר קצר?
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר