טוב זה התחיל בהחלט כפלילי לכל דבר :
- בחג השבועות הרכב שלי נפרץ ונגנב משם אייפון ואשראי
- באשראי בוצעה משיכת כסף מכספומט ועסקת אשראי בבית עסק
- הגשתי תלונה ומסרתי את הפרטים לגביי השעה והמקום שכל דבר התחרש מה שנותר זה להגיע למקום ולראות את החשוד במצלמות האבטחה
- במקום זאת לא נעשה דבר והתיק נסגר.
- הגשתי ערר והתיק נפתח מחדש (עבר כבר חודש)
- המצלמות אבטחה לא רלוונטיות כבר והתיק כרגע סתם פתוח ללא שום אופציה להתקדמות כי מצלמות האבטחה היו הסיכוי המוצק היחיד להגיע לעבריין.
- יש אפשרויות כלשהן נגד ההתייחסות המעליבה למקרה שלי ? או שפשוט - ניחא.
- הבנתי יש דבר כזה נקרא תביעת נזיקין, השאלה האם אני יכול להגיש תביעת נזיקין נגד משטרת ישראל עקב התנהלות רשלנית בנוגע לתיק ? האם העובדה שהם לקחו את הסיכוי היחיד לפתור את התיק הזה ופשוט נתנו לו לחלוף מהווה עילה למשהו ? תשובות, המלצות, הכוונה, יתקבלו בברכה.
באפשרותך לערור על ההחלטה לסגור את התיק, ורק בסוף ההליך, לכשיתאפשר לך לצלם את חומר החקירה באמתלה של תביעת נזיקין, תפנה לעו"ד מתאים ותתבע.
סיכוייך אינם מסתמנים כגבוהים, אבל עוה"ד ידריכך.
הגשתי ערר והוא התקבל והתיק נפתח מחדש.
יצרו איתי קשר התנצלו על כך שהתיק נסגר ואכן אני צודק והיו צריכים לבדוק את מצלמות האבטחה ושעכשיו הם מתכוונים לעשות את זה.
מעריך את התנצלותם והרצון שלהם לכפר על כך, אך לא היה יותר פשוט כן לעשות מה שהיה צריך לעשות בזמן ? מאשר לסגור אותו מבלי לעשות כלום ורק לאחר שהם נתקלו במכתב ערר מנוסח היטב שעלול להעמיד אותם במצב לא נעים אם הוא יגיע לפרקליטות אז פתאום כן מחליטים לעבוד ? קצת רחוק מלהיות תקין.
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר