בתאריך ה- 11.07.93 הורשעתי במשפט, במהלך שירותי הצבאי על סעיף נסיון לאלימות בחייל אחר לאחר ריצוי העונש נרשם סעיף רישום פלילי שמלווה אותי מאז ועד היום, מסב לי נזק רב וסוגר לי דלתות.
נכון, הייתי צעיר, עשיתי טעות ושילמתי עליה ביוקר רב
מאז מנהל חיים נורמטיביים לחלוטין, איש משפחה העובד קשה מאוד לפרנסתו ואפילו דוח חנייה לא קיבל מאז אותו אירוע.
ב 26.12.2006 הגשתי בקשת חנינה לנשיא המדינה ולשמחתי ב 3.01.2007 קיבלתי מכתב שבו נתבשרתי כי הנשיא קיצר את תקופת המחיקה והיא תסתיים ביום חתימת מכתב זה
לאחרונה, לפני כחודש ימים ביקשתי תדפיס רישום במשטרה לצורך השלמת תהליך ראיון עבודה במשרה שחשקתי בה מאוד וגיליתי לדאבוני כי לא נמחק לי כלום
כשיצרתי קשר עם מדור הרישום הפלילי במטה הארצי נאמר לי "אין מה לעשות, לא כל דבר ניתן למחוק" - האומנם? מה עוד ניתן לעשות?
אשמח מאוד להמלצה ועזרה מאנשי המקצוע שכאן
תודה ושבוע נפלא שיהיה לכם
התשובה המגוחכת הזו איננה מקובלת, ובטח לא לאחר שהנשיא קיצר את המחיקה.
פנה במכתב קצר ומסודר ללשכת הנשיא וכתב גם העתק למפכ"ל המשטרה וכן גם למדור הר.פ על מנת שהאחרונים יראו וידעו, כי לא ייתכן שרשלנותם עוברת ללא דיווח וטיפול.
אם לא תצליח, פנה לעו"ד פלילי.
עו"ד פלילי- יאיר מושיוב
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר