למדתי במכללה בערך חודש וחצי כלומר יום אחד בשבוע ולמדתי רק 6 שיעורים , עכשיו זה היה לפני 7 חודשים , הפסקתי ללמוד מכיוון שהיו לי הרבה סיבות אחת מהסיבות האלה זה שאיבדתי ת'רצון מהמקצוע אז החלטתי לא להמשיך , שילמתי בערך 10,750 ש"ח למכללה , כשאמרתי למנהלת המכללה שאני לא רוצה להמשיך היא התעקשה וטענה שאני בסדר גמור במקצוע הזה וחבל על הזמן ולא יודעת מה,ואז אני מתקשרת אליה ושולחת לה הרבה הודעות שאני רוצה לברר מה אם אני מקבלת החזר כספי או לא פתאום היא התחילה להתעלם, היום אני מתקשרת אליה ושולחת לה הודעה והיא פשוט מפנה אותי למישהי אחרת , לפני 3 חודשים אמרו לי שב 14 לינואר אני מקבלת צ'ק בבנק לסכום שנשאר אחרי שקזזו ת'סכום של ה6 שיעורים שלמדתי חכינו ועדיין אין כלום כבר חודש שאני מתקשרת ופתאום התחילה להגיד לי שהיא תעשה ישיבה לראות אם כן מגיע לי החזר כספי או לא!!
נו באמת איזה חרטה , אני לא מוותרת על הכסף שלי ! אני צריכה לדעת אם אני אמורה להעביר את זה לעורך דין שלי או שלא מגיע החזר כספי כי אנחנו לא מדברים על כסף קטן שאפשר להשיג אותו תוך שבועיים מדובר פה בסכום של כסף שנאלצתי לעבוד 6 חודשים כדי שאשלם להם נא לציין שבמכללה הזאת הכל עולה כסף הם חושבים שהם בפריז כל יום ממצאים משהו חדש כדי שנשלם להם
צריך לראות באילו תנאים אפשר לחזור מהעסקה וכמה מגיע לך בחזרה.
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עו"ד ורו"ח גלעד פינקלשטיין 053-6247704
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר