בקרוב אני הולך לדבר עם 3 - 4 עורכי דין שקיבלתי עליהם המלצה בקשר לייצוג בנושא עסקי, כרגע אני לא מחפש עורך דין ולא מחפש המלצות נוספות, את רוב המשא ומתן ינהל העורך דין, זהו משא מתן קצר שכולל פגישה אחת שבו העורך דין יציג את דברי, אחרי זה העורך דין כותב חוזה לפי ההבנות שהעורך דין שלי והצד השני הגיעו במשא ומתן ואחר כך תהיה עוד פגישה שבה יתבצע החתימה של החוזה.
הבעיה שלי היא שלעורך דין שייצג אותי יש תמרון גדול מידי כך שהגבול העליון שאיתו נתחיל את המשא ומתן יהיה מצב שהצד השני משלם תשלום בסביבות 200 אלף ₪ והגבול התחתון של העסקה יהיה מצב שהצד השני משלם בסביבות 120 אלף ₪
אני כמובן רוצה שהעורך דין יצליח להשיג את המקסימום, כלומר כמה שיותר קרוב ל 200 אלף ₪
איך אני יכול להבטיח שהעורך דין שלי יעשה את המקסימום כדי להשיג לי את התוצאה הטובה ביותר.
איך לשלם לעורך דין כך שמצד אחד העורך דין ירצה להשיג את התוצאה הטובה ביותר אבל מצד שני זה לא יעלה לי הרבה כסף.
שאלת מליון דולר. אפשר אולי לפי אחוזים. קיימת אפשרות נוספת שהיא בבחינת סוד מקצועי ובודאי לא לפרסום בפורום.
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עו"ד ורו"ח גלעד פינקלשטיין 053-6247704
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר