ליושבי הפורום שלום,
שמי נועה וברצוני לברר האם יש לי אפשרות ריאלית לתבוע את חברת פז גז סניף השרון על כך שלא סיפקו לי בלון גז ביום שנקבע איתי ולהוסיף חטא על פשע , גם לא התקשרו אליי לומר לי שלא תהיה חלוקה באותו היום, נאלצתי להישאר כלואה בביתי עד השעה 16:00 ללא גז. יש לציין שאני טבחית ונותרתי ללא גז בישול ולא יכולתי לעבוד. מדובר בתאריכים ה 29.1.12 (מועד חלוקת הגז המסוכם) וה 30.1.12, שבו גם לא יכולתי לעבוד משום שלא היה לי גז.
במהלך היומיים הללו התקשרתי פעמים רבות לחברה והגעתי למוקד הודעות, מהמוקד נאמר לי שפנייתי תופנה לחברה ויחזרו אליי, נציגת החברה חזרה אליי ב 30.1.12 בשעה 10:24 (כמעט 20 שעות לאחר השארת ההודעה הראשונית) יש לציין גם ששבבוקר יום החלוקה קרי ה 29.1.12, טילפנתי לחברה וביקשתי לברר מתי יסופק לי הבלון ונאמר לי שעד ארבע אחה"צ ושאכן יש הזמנה על שמי ושאקבל את הגז!!
לסיכום, הפסדתי עבודה, הפסדתי כסל על דקות ארוכות על שיחות טלפון, נאלצתי להישאר בביתי ללא יכולת לטפל בעניינים שונים שדרשו טיפול ונגרמה לי עוגמת נפש מהמלחמה הסיזיפית שנאלצתי לקחת בה חלק עקב רשלנות מכוערת וחוסר תשומת לב בסיסית כלפיי כלקוחה.
יש לציין שביום שני ה 30.1.12 (Oהיום) נאמר לי שהבלון יחולק היום (מעניין מה קרה שפתאום אפשר לחלק לי את הבלון לא ביום החלקה עצמו- הודאה באשמה?) וביקשתי הפחתה בתשלום לחצי, נאמר לי שיחזרו אליי ונכון לכתיבת שורות אלה, הפלא ופלא, עדייןל א חזרו.
אשמח לקבל תשובה,
בתודה מראש ויום טוב,
נועה אפרתי יחזקאל.
נועה שלום.
בראש ובראשונה אני מבקש להודות לך על פנייתך, חברת פזגז שמה לה ליעד את נושא השירות ואיכותו ואני לומד מפנייתך זו כי לא כך היה הדבר.
על מנת שאוכל לבדוק ולטפל בפנייתך אשמח לקבל פרטים נוספים (טלפון וכתובת).
אשמח באם תצרי עימי קשר באמצעות הטלפון או המייל.
משרד - 03-9688024
ניתן לפנות אל מנכל"ית פזגז השרון הגב' דליה צור בטלפון - 09-7464088
לשרותך בכל עת!
אופק משה
מנהל פניות הציבור
פזגז
התקשרתי למשרדך לאחר קריאת תגובתך ולאחר שלא הצלחתי להגיע למענה קולי השארתי הודעה מוקלטת,
אשמח לשמוע ממך ולספר לך על השתלשלות האירועים עד כה.
יום טוב,
נועה.
ההתדינות בין שניכם מיותרת בפורום זה. הפורום נועד לתשובות עורכי דין בתחומים מסוימים, ואינו נועד לתשובות של חברת פזגז.
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עו"ד ורו"ח גלעד פינקלשטיין 053-6247704
אדוני, תודה על הערה והארה
כל טוב
אופק משה
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר