לפני מספר חודשים התקשרו אליי מחברת נופש והודיעו לי "שזכיתי" בהגרלה ואני מקבל הטבות מטורפות לגבי חופשות בארץ - ואני חייב לסגור את העסקה עד שעה מסויימת אחרת זה עובר לאדם הבא.. הם ידעו מספר ת.ז שלי ואת השם שלי וגם לא התקשרו מחסוי אז טעיתי והנטייה שלי הייתה להאמין להם- נתתי לה מספר כרטיס אשראי ואמרתי לה "חכי אני לא בטוח רוצה וכו' וכו'..." התקשרה אליי אחרי כשעתיים והיא אמרה לי "אני אשלח לך את ההטבות בדואר- זה ללא התחייבות (ולפי מה שחשבתי - ללא תשלום) - לאחר שהבנתי שיש סיכוי שייחייבו אותי התקשרתי אליהם לאחר שבוע וחצי בדיוק וניסיתי לבקש מהם שאני רוצה לבטל את העיסקה (מפני שהודיעו לי שאני צריך לשלם פתאום) - הם כל הזמן אמרו "נחזור אלייך" ו"יחזרו אלייך"- אמרתי להם "שלא יעבור שבועיים! כי זה המקסימום " וככה הם דחו אותי ודחו אותי.. לבסוף שלחתי את החבילה בדואר בצירוף מכתב שמסביר את העוול שנעשה לי... הם לא מפסיקים להתקשר אליי ולהטריד אותי.. מותר להם לדרוש את כספם ?! או שאני יכול לתבוע אותם?!
תודה רבה רבה!
בלי בכלל לדעת עם מי ומה היא מדברת. :/
על פניו נראה שאפשר לתבוע. יש לפעול במהירות.
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עו"ד ורו"ח גלעד פינקלשטיין 053-6247704
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר