שלום
אני עובר מלחמה עם חברת אורנג' בתקופה האחרונה וברצוני לשים לזה סוף עם צדק.
לפני מספר חודשים נסגר חוזה ביני לבין נציגת שימור לקוחות של אורנג' על עסקה באמת כדאית שגרמה לי לבטל על הסף את ההצעות של החברות המתחרות.
הכל היה טוב ויפה עד שבדקתי לאחרונה את חשבוני וגיליתי שמחייבים אותי על סכום אחר.
מיהרתי לברר במה מדובר והתשובה שקיבלתי היתה "נכון סגרת עם הנציגה על עיסקה בסכום שאתה אומר אבל אנחנו לא מבינים איך היא עשתה דבר שכזה ולכן אתה תשלם סכום גבוהה ב30% "
אחרי צעקות נציגים וריבים הגעתי שוב לשימור הלקוחות של אורנג' ושם אמרו לי שהם "יבואו לטובתי" והם נותנים לי את האופציה להתנתק בלי שום בתחייבות או קנסות ואופציה שניה שעומדת מולי היא להתחבר לאחת החבילות שלהם.
בלי לחשוב בחרתי בהתנתקות אבל אז פיתאום הבנתי שאני הולך לשלם על הציוד שלהם סכום מלא במשך השנתיים בקרובות ביגלל שאני לא מנויי שלהם יותר! הציוד הוא ציוד שהם חייבו אותי לקחת בישביל להתחבר לאינטרנט שלהם (מדובר בנתב אינטרנט ביתי).
אין לי צורך בנתב הזה, כי אני לא מקבל מהם את השירות!
אם הם מפרים חוזה בצורה כל כך בוטה ולא נותנים לי את השירות שעליו סגרנו בחוזה הם מוזמנים לקחת את הנתב שלהם ושיעזבו אותי כבר.
אמרתי לנציגה שתמתין עם ההתנתקות (הבנתי שניתוק מצידי ישחק לצד שלהם) וסיימתי את השיחה.
לאחר יומיים ניתקו אותי בלי לומר שום דבר, וכן אני הולך לשלם על הנתב
כשדיברתי שוב עם הנציגה היא אמרה שביקשתי להתנתק אז היא ניתקה אותי ואם אני רוצה היא תשמח לתת לי חבילה טובה להתחברות שוב ( אין יותר מרגיז מזה !!)
ברצוני לתבוע את אורנג' על הסעיפים הבאים:
הפרת חוזה בוטה
משיכת סכום גבוה מהסכום שנקבע בחוזה בלי להודיע לי על כך אפילו
ניתוק פיתאומי
האם אפשר ללכת עם זה לבית המשפט? אם כן מה אני יכול לבקש כפיצויי?
תודה
רון שלום רב,
אתה יכול לתבוע על הפרת חוזה, בהעלאת התעריף, ולבקש ביטול. משמעות ביטול החוזה היא החזרת כל הרכיבים כולל הנתב ובעצם חזרה למצב שהיית בו לפני ההסכם.
תוכל לתבוע גם פיצויים אך תצטרך להוכיח נזק לשם כך.
בברכה,
קרן בק פוגל, עו"ד
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עו"ד ורו"ח גלעד פינקלשטיין 053-6247704
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר