שלום לחברי הפורום.
אני ביטלתי חתונה באולם . לאחר שהודענו לבעל האולם על הביטול הוא רצה להחתים אותנו על מסמך שבו נצתרך לשלם 60% מדמי האירוע כמובן שלא חתמנו כי טענו שבזמן ההסכם הוא לא אמר שום מילה על זה . שילמנו לו מיקדמה ורצינו שיקח אותה ונסיים את הסיפור אך הוא לא הסכים וטען שהוא רוצה את כל ה60% שזה בערך 40 אלף שח והמיקדמה היא 20 אלף
לאחר שפנינו אליו התברר שבשעת ההזמנה הוא החתים אותנו על אותיות קטנות שבהם היה מוזכר את ה60% .
אך אבי שהיה בעל ההזמנה לא חתם על ההזמנה עקב שהיה צריך ללכת ואני חתמתי בשמי.
שאלתי היא האם חתימתי מחייבת את אבי ואם היא בכלל מחייבת אותי כי על טופס ההזמנה אבי הוא בעל האירוע ולא אני.
אשמח אם תוכלו לעזור לי.
שלום רב,
אם אביך הותיר אותך לחתום בשמו, רוב הסיכויים שבית המשפט לא ייטה לקבל טענה שהחתימה שלך לא מחייבת, שכן אם הכל היה כשר היית מצפה לקבל את השירות על סמך חתימתך...
בנוגע לגודל האותיות, אם מדובר במשהו כל כך קטן שלא ראית, תוכל לטעון אך גם זו טענה חלשה שכן אדם בדרך כלל קורא את המסמכים עליהם הוא חותם.
תוכל אולי לטעון כי מדובר בתנאי לא סביר או כי לא נגרם לבעל האולם נזק, אך כל זה אפשר לקבוע רק לאחר עיון בחומר ובדיקת כל העובדות.
אני ממליצה לפנות לעו"ד לייעוץ
בברכה,
קרן בק פוגל, עו"ד
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עו"ד ורו"ח גלעד פינקלשטיין 053-6247704
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר