היי
לפני כשלושה חודשים סיימתי טיפול משפטי בחברת אורנג עקב חוב .
יש לציין ששילמתי את החוב במלואו כולל עלות המכשיר שברשותי.
בחודשיים האחרונים אני מנסה בכול דרך אפשרית להתנתק מהחברה וזאת מכיוון שהם אינם גובים ממני כסף מהחשבון בטענה שאני עדיין בגביה משפטית (כמובן שיש לי את כל האישורים ששילמתי ושהטיפול הסתיים), בשיחות שהיו לי עם מנהלי השימור (שלטענת החברה מוקלטות ) הם טענו פעם אחרי פעם שאני יכולה להתנתק בכל זמן ולא חייבת כלום על המכשיר למעט החודשיים שלא גבו ממני כסף.
במהלך החודשיים האחרונים דיברתי להערכתי יותר משלושים שיחות עם השרות ועם מנהלים שונים שניסו לשמר אותי בהצעות כאלה ואחרות.
היום חזרתי לשרות וביקשתי ניתוק סופי מהחברה והפלא ופלא המנהלת מהשרות טענה שאיני יכולה להתנתק וזאת מכיוון שנותר חיוב על המכשיר על סכום של 2686 ש"ח .
אני כבר ממש מיואשת ואין לתאר את עוגמת הנפש שנגרמה לי!!
הם אינם יודעים מה מימינם ומה משמאלם??ואיך יתכן שמנהלים פעם אחרי פעם בשיחות מוקלטות טענו שאיני חייבת דבר?
האם יש עילה לתביעה?
אם כן לאן עליי לפנות?
תודה רבה!
תמי שלום,
אני סבור כי אין כל קשר בין חוב כספי כזה או אחר ככל שקיים ואם קיים.
זכותך להתנתק ןאף חברה אינה יכולה לכפות עלייך את שירותיה.
תדרשי בתוקף בכתב להתנתק, כמו כן הקליטי את השיחות.
תדרשי להתנתק לאלתר וככל שלטענתם קיים חוב, ניתן יהיה לברר את העניין בביהמ"ש.
לצורך תביעות עתידיות מומלץ לך לשמור חשבוניות והתכתבויות.
בהצלחה!
בברכה,
עו"ד אבירם גולדשטיין
• אין בתוכן האמור משום המלצה, ייעוץ משפטי או תחליף לייעוץ משפטי; ואין להסתמך על האמור, לבחינת העניין באופן מעמיק ומקיף מומלץ לפנות לעו"ד לצורך קבלת ייעוץ משפטי.
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עו"ד ורו"ח גלעד פינקלשטיין 053-6247704
חכי גם שיתקבל אישור שאכן הם קיבלו את המכתב
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר