שלום אבירם,
לפני כשנה בערך, חתמתי על הסכם עבודה מול חברת בניית אתרים.
בהסכם, התחייבה החברה לספק לי אתר העונה על הצרכים שלי על סמך איפיון מדוייק תוך 5 חודשים. כפי שנאמר, חלפה כמעט שנה והחברה מפגרת בזמנים( חצי שנה בערך).
החברה קיבלה תשלומים בסך %80 מהסכום הכולל וממשיכה ל"מרוח" אותי עם תירוצים ללא ערף.
בחוזה שנחתם נרשם מועד האספקה באופן ברור וכן השלבים ומועדי התשלום.
לאורך כל הדרך דאגתי להיות קשוב ולמלא את כל התחייבותי מול החברה, אך החברה בחרה "לקחת" את הזמן ודחקה את עצמה כנראה לפינה.
חשוב לציין כי מדובר במיזם שאמור להוות את מקור פרנסתי העיקרי ונכון להיום אני עדיין מובטל, היות ואני סופג איחור אגרסיבי ולא מתוכן.
נדמה כי זאת שאלה רטורית, האם ישנה עילה לתביעה? האם אני זקאי לפיצוי בגין תקופת האיחור בהסתמך על זה שלא התחלתי לעבוד בגללם.
דבר נוסף, לאורך כל הדרך ניסיתי להגיע לפשרות על מנת שפרוייקט זה יסתיים ואוכל להתחיל לעבוד, אך החברה פשוט לא מפסיקה לספק תירוצים עלובים.
אני מעוניין לסיים את התהליך בצורה טובה אך אני מרגיש שממש "אונסים אותי", מה לעשות ???
אשמח לשמוע את חוות דעתך בעיניין ואת דרך ההתמודדות המומלצת בעיניך.
תודה מקרב לב,
אבי
שלום אבי,
ככל שבחוזה הוגדר לוח זמנים מפורש וברר, אי עמידה בו מהווה הפרה של החוזה.
ככל שנגרם לך נזק או חוסר רווח בשל ההפרה, באפשרותך לתבוע את הנזק.
בברכה,
עו"ד אבירם גולדשטיין
• אין בתוכן האמור משום המלצה, ייעוץ משפטי או תחליף לייעוץ משפטי; ואין להסתמך על האמור, לבחינת העניין באופן מעמיק ומקיף מומלץ לפנות לעו"ד לצורך קבלת ייעוץ משפטי.
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עו"ד ורו"ח גלעד פינקלשטיין 053-6247704
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר