אם אני משתתף בתוכנית ריאלטי ובשידור החי אני אומר שאני אוהב חברה מסויימת והאחראי עליי לא אמר לי שזה אסור,האם לפי החוק החברה המתחרה יכולה לתבוע אותי על תמיכה באפלייה מסחרית ?
עוד שאלה
אם אני מקים אתר אינטרנט ויש אנשים שאני מבקש מהם כסף על פירסום באתר האינטרנט שלי ויש אנשים שאני לא דורש מהם כסף על פירסום באתר האינטרנט שלי,
האם לפי החוק מי שאני מבקש ממנו כסף על פירסום באתר האינטרנט שלי יודע שיש אנשים שאני לא מבקש מהם כסף על פירסום באתר האינטרנט שלי יכול לתבוע אותי על הפליה בצורת הפרסום ?
שלום,
לתבוע מותר הכל,
בשני המקרים אני סבור כי סיכויי התביעה אינם גבוהים.
בברכה,
עו"ד אבירם גולדשטיין
• אין בתוכן האמור משום המלצה, ייעוץ משפטי או תחליף לייעוץ משפטי; ואין להסתמך על האמור, לבחינת העניין באופן מעמיק ומקיף מומלץ לפנות לעו"ד לצורך קבלת ייעוץ משפטי.
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עו"ד ורו"ח גלעד פינקלשטיין 053-6247704
האם תוכל בבקשה לרשום לי
בשני המקרים האלה,מה לעשות בצורה חוקית כדי להיות בטוח שהשופט לא יסכים עם התובע ?
תודה רבה.
שוב שלום,
לא ניתן להיות בטוחים שהשופט לא יסכים עם האדם שתובע אותך.
ככל שברצונך לפעול להפחתת סיכויי תביעתו, פנה לעו"ד לצורך קבלת ייעוץ בעניין.
בהצלחה.
בברכה,
עו"ד אבירם גולדשטיין
• אין בתוכן האמור משום המלצה, ייעוץ משפטי או תחליף לייעוץ משפטי; ואין להסתמך על האמור, לבחינת העניין באופן מעמיק ומקיף מומלץ לפנות לעו"ד לצורך קבלת ייעוץ משפטי.
האם לפי החוק של מדינת של ישראל,
האם אפשר לתבוע אדם תביעה אזרחית גם אם אותו אדם לא עבר עבירה פלילית או עבירה מסוג אחר ?
כן, אין קשר בין הדברים
בברכה,
עו"ד אבירם גולדשטיין
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר