חברת פלאפון פועלת בשני מישורים גם דין וגם דיין, מגובים בעו"ד ועוזרים משפטיים. כל בירור וטענה עימם , זהו תהליך של וסל מול שליט מונרכי. חתמת על מסמך תשלם! בקשה להביט במסמך, אינה רלוונטית. העדכונים במחשב לפי רצונתיהם. פניות מהותיות של הלקוח כלל לא מתעודות, או רשומות באופן שמתאים לחברה. החברה חפה מטעויות ופועלת ללא משוא פנים? לאחר שאשתי הוכרזה כלקוחה מוגבלת, וחזרו הרשאות בנקאיות, חברת פלאפון סירבה להשתמש שוב במספר החשבון שלה (תקנות פנימיות של חברת פלאפון בלבד). הצגתי בפניהם מספר חשבון אחר ( חשבון משותף) ובאותו מעמד דרשתי לא לרשום אותי כלקוח, אלא את הלקוחה המקורית. יחד עם זאת כנראה חתמתי על מסמכים כלשהם, שכרגע איני יודע מה מהותם( אכן אם חתמתי, האחריות בי, אבל בתום לב עם אמונה והסתמכות על נציגי השירות). גם פניתי בכתב למחלקת פניות הציבור, שיטפלו באופן גורף בעניין. יחד עם זאת הובהר לי בשיחת טלפון עם החברה, שבתאריך שנקבע אני הופך להיות הלקוח על כל המשתמע מכך. כמובן הפניות שלי לא מתועדות אלא רק אלה המתאימות לפלאפון. אני חייב לומר, שהטלפון הנ"ל לא ברשותי או/ו בשימושי. אשתי הפריזה בשימוש ובבנק לא היה מספיק כיסוי לכך. פניתי לחברה ( שכעת אני הלקוח ומניעי החברה עימה) לניתוק שיחות יוצאות. לאחר זמן מה התברר לי באקראי שאשתי (בדוק שזאת היא) התחברה שוב לשיחות יוצאות וזאת ללא אישורי ורשותי. פלאפון טוענת שזה מקובל שאנשים מתקשרים במקום הלקוח ומוסרים הוראות טלפוניות. לאחר מסכת זאת ביטלתי את ההרשאות בבנק, ופלאפון הגישה דרישה לתשלום מיידי של כל החוב הקיים. פניתי בכתב וגם פיזית לעו"ד של פלאפון, אך כל הסברי וטענותי נדחו על הסף. אתה הלקוח, תשלם עד התאריך שנקבע על ידנו, ולא החוב יוגש להוצאה לפועל. "אכן חברת פלאפון פעלה באופן תקין, ללא התנשאות, ועם סיוע ללקוח ללא כל מניע רווחי וחלוטין בתום לב". כיצד ניתן לפעול מול השררה והזילות של פלאפון בלקוח? תודה על כל סיוע.
מכיוון שמדובר במסכת עובדתית מורכבת, לא ניתן לתת לך ייעוץ ענייני. מוצע לך לפנות לעורך דין על מנת שיבדוק את העילות שעולות מהמקרה, ככל שעולות. ואולם, נראה כי באם לא תסדיר את חובך לחברה היא תגיש "תביעה לסכום קצוב" בהוצאה לפועל, בהתאם למועדים תוכל להגיש כתב התנגדות ואז בהתאם לחוק, תוכל להעלות את טענותיך בבית המשפט.
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עו"ד ורו"ח גלעד פינקלשטיין 053-6247704
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר