שלום!
אני בעל עסק, חתמתי על הסכם שנתי עם חברה על קידום העסק בגוגל, בהסכם מפורטים מילות חיפוש בהם אני אמור להופיע, בבדיקות שאני עושה מדי יום בגוגל, בדרך כלל אני לא מופיע! בפניות חוזרות ונשנות לחברה נטען שאני כן מופיע. אני מעונין לבטל את העיסקה ולקבל חזרה את מה ששולם עד כה. מה ניתן לעשות? והאם מותר לי לבטל את השקים?
בתודה
יוסי
יוסי שלום,
הנושא מורכב - יש לבחון האם התמורה כולה נכשלה - כלומר החברה לא עשתה דבר שאז קל יותר לדבר על ביטול שיקים והתנגדות להם אם יוגשו לביצוע בלשכת הוצאה לפועל. זאת לעומת ביצוע חלק מהפעולות על-ידם ורק אי הצלחה כפי שציפית, שאז ייתכן והתמורה - כלומר פעילות הקידום, נכשלה רק באופן חלקי שאז ייבחן האם הוא חלקי וקצוב וזהו דבר לא לגמרי ברור במקרה כזה וגם לא בטוח שיוכר.
לכן, אם לא נעשה דבר לגמרי ואתה משוכנע בכך תוכל לתת הוראת ביטול ובמקרה של הגשת השיקים להוצאה לפועל להגיש התנגדות בטענת כישלון תמורה (ואולי טענות נוספות); ומאידך אם לא היה כישלון מלא המצב יותר בעייתי וראוי להתייעץ מראש עם עו"ד ולרדת לפרטי המקרה.
בברכה,
עו"ד דניאל כהן
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר