שלום רב רכשתי רכב לפני מספר שנים מחברת ליסינג גדולה ומוכרת. החברה הסכימה לבקשתי והפנתה אותי למכון בדיקת רכבים סמוך שהציג דוח המעיד כי הרכב תקין למעט פגמים חיצוניים, לדברי נציג המכירות המכון בדיקה רושם זאת רק כדי לכסות את עצמו אך לאמיתו של דבר הרכב מצוין.
לאחר כשנה מהרכישה החלו לצוץ פגמים בצבע הרכב אך לא ייחסתי חשיבות לכך, לאחר זמן מה היה נדרש להחליף מצבר וכך גיליתי שהמכסה מנוע מתרומם בקושי רב, לפני כשנה ביצעתי תיקון במוסך לחלק שהתבלה ושם נמסר לי כי נראה שהרכב עבר תאונה ממש.
מרכישת הרכב ועד כה עברו כ-6 שנים שעקב כך שלא היה לי כוח לכאבי ראש לא פניתי לחברה. כעת כשאני מעוניין למכור אין קונים עקב הבעיות, קילופי הצבע וכו'.
הבעייתיות כאן היא שלא פניתי אליהם בעת גילוי התקלה כי כל פעם התגלתה תקלה אחרת ולא כולם בפעם אחת וכן ב”ה הרכב לא עבר תאונה אצלי אך אין לי איך להוכיח להם זאת כי ייתכן שיאמרו שהתקלות קרו באשמתי.
יש דרך וכיוון לפתוח בהליך כלשהו מול החברה?
תודה, אשמח לסיוע
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר