שלום,
אני גרפיקאי שפוטרתי ממשרד עיצוב גרפי.
לקוחות רבים מתקשרים אלי מהמשרד בו עבדתי ומעוניינים (מרצונם) לעבור לעבוד איתי, בין אם אפתח משרד עצמאי שלי או שאצטרף למשרד קיים.
האם למרות שמעסיקי פיטר אותי, הוא יכול לתבוע אותי על לקיחת הלקוחות ?
תודה רבה
שלום רב
צריך לבדוק את חוזה העבודה עליו חתמת. האם נכלל בחוזה סעיף של אי תחרות.
בנוסף, אביא לידיעתך כי קיימת פסיקה אשר נתנה ע"י בתי הדין לעבודה כגון "הלכת צ' קפוינט" המצצדת בטובת העובד ובהגנה על חופש העיסוק.
ככלל, קובעות ההלכות בבתי הדין כי למרות התחייבות מפורשת של עובד שלא להתחרות במעבידו, הוא רשאי לפתוח עסק מתחרה משלו.
בברכה.
דרורית מלינרסקי, משרד עורכי דין.
אורן שלום,
בתי המשפט בארץ הכירו בהעברת לקוחות של המעסיק הקודם כעוולה אזרחית ולכן יתכן ולמעסיקך אכן קיימת עילת תביעה במידה שאתה "לוקח" לו את לקוחותיו.
זאת מכח דיני עשיית עושר ו/או גזל סוד מסחרי (ככל שהמעסיק יוכל להוכיח שרשימת הלקוחות שלו הינה בבחינת גזל סוד מסחרי).
ואולם יחד עם זאת, אני סבור שבימדה שאתה לא פנית אל אותם לקוחות אלא הם אלו שפנו אליך, זאת לאור הכרותם ביכולות ובאיכות של עבודתך, הרי שהדבר תקין ואינו מהווה גזל.
הדבר גם כפוף לכך שאתה לא התחייבת בחוזה כלשהו מול המעסיק הקודם שלא תעבוד בעתיד עם לקוחות שנחשפת אליהם דרכו.
מאחר והעניין אינו פשוט ואינו חד משמעי, מומלץ שתפנה לעו"ד לצורך קבלת ייעוץ משפטי מקיף בעניינך.
בברכה,
אבירם גולדשטיין, עו"ד
איפרגן גולדשטיין, משרד עורכי דין.
• אין בתוכן האמור משום המלצה, ייעוץ משפטי או תחליף לייעוץ משפטי; ואין להסתמך על האמור
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עו"ד ורו"ח גלעד פינקלשטיין 053-6247704
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר