שלום רב
ברצוני להתייעץ על נושא מסוים שמטריד אותי.
לפני כחודשיים נרשמתי לשיעורי טניס אצל מאמן טניס. האימון היה קבוצתי.
הסכם אימוני היה תשלום חודשי מראש עבור סידרת אימונים מסוימת.
ביקשתי לבצע את התשלום בכרטיס האשראי, מיליתי טופס עם הפרטים.
לפני ביצוע החתימה עבור תוכנית חודשית לא נאמר לי על תשלום נוסף במזומן של 90 ש"ח עבור כיסוי ביטוח כפי שנטען על ידי המאמן.
רק לאחר חתימתי עבור תוכנית חודשית נאמר לי בעל פה כי צריך להביע עבור פעם הבא עוד 90 ש"ח עבור ביטוח רפואי לטענת המאמן.
ביקשתי כי יחייב את הכרטיס האשראי ביחד עם התשלום החודשי, אך אמר כי צריך לשלם רק במזומן.
הדבר הביא עימי חשד, לא הבאתי את המזומן ל 2 שיעורים הבאים.
במהלך אחד השיעורים חשתי ברע ונסעתי למיון מיד לאחר מכן, תוצאות המיון היו תגובה אלרגית חריפה במהלך מאמץ פיזי, ברצוני לציין כי הדבר קרה פעם ראשונה בכללי.
היו לי ספקות האם הדבר נגרם כתוצאה משילוב מאמץ פיזי.
לאחר מכן הפסקתי להתאמן מסיבות אישיות.
מאמן הנ"ל התחיל לרדוף אחריי וממש להטריד אותי, אחרי חודש ימים שאני כבר ביטלתי את תוכנית האימון החודשית, בטענה כי לא שילמתי לו עד עכשיו 90 ש"ח עבור הביטוח ואמר כי יחייב אשראי במידה ולא ישלם
אני לא רוצה לשלם בטענות: 1. אני לא מתאמנת אז למה צריך לשלם על משהו שכבר עבר?
2. למה הודיע לי רק לאחר חתימתי? במידה והיה אומר לי אולי לא הייתי מסכימה כלל למנוי
3. למה לא הסכים לחייב כרטיס אשראי ודרש רק במזומן ולא הראה לי שום מסמך עבור ביטוח רפואי
הדבר מעלה לי חשד, ואני לא רוצה לתרום את כספי במידה והכסף לא עבור הביטוח
התייעצות שלי, האם מבחינה חוקית אם אני ימשיך לסרב האם המאמן יכול לתבוע ולנצח?
עדן שלום רב
ראשית צריך לבדוק את טופס חתימתך על תוכנית האימונים ואת תנאי האימון.
שנית, אם מדובר בטעות ו/ או הטעיה ביכולתך לאעון על פי חוק החוזים כי כאשר חתמת על טופס האימון לא הובהר לך כי יש לשלם עבור כיסוי ביטוחי.
בהצלחה.
דרורית מלינרסקי, משרד עורכי דין.
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר