איני יודעת אם זה הפורום הנכון...
רציתי להתייעץ עמכם אודה לכם מאוד.
לפני כשנתיים וחצי לערך עשיתי תוכנית שידרוגים לפלאפונים בחברת אורנג ,היה לי חוב של כ600 שח בעקבות תקלה בהוראת הקבע והחברה החליטה לתבוע אותי על כ17000 שח לאחר ששילמתי את כל חובי העורכת דין שטיפלה באורנג עשתה לי עיכול על החשבון על סך 9000 וכל זה כבר כאשר שילמתי את כל חובי ואיני חייבת להם כלל ,בטענה העו"ד טענה שבכדי להוריד את העיכול אני חייבת להתחבר אליהם ,שאלתי מדוע עליי להתחבר לאחר שהם תבעו אותי ושלמתי כל כך הרבה כסף, היא טענה שזה עד' תום תקופת ההתחיבות לשלם רק על החבילות כי שלמתי כבר על כל המכשירים, כיום הם מחייבים אותי כל חודש על 400 שח שאין לי כלל מכשירים שלהם ולא קווים ,איני יודעת כבר מה לעשותצ כל הזמן ממצאים לי עוד ועוד תשלומים.
סליחה על האורך ואלף תודות אם תוכלו לעזור לי
שלום רב אור,
ראשית יש להמציא אשור עבור תשלום החוב.
שנית, יש לבדוק על אילו חבילות התחייבת, ולמשך איזו תקופה.
על פי סך המדובר, אם ברצונך לנקוט בהליכים משפטיים, עליך לפנות לבית משפט לתביעות קטנות.
בברכה,
דרורית מלינרסקי, משרד עורכי דין.
מניסיוני, אפשר לפתוח גם את ההסכמים עליהם חתמת בזמנו ולסגור את זה מול חברת הסלולאר במסגרת משא ומתן.
שנית, אפשר לבטל את הוראת הקבע ולתת להם לרדוף אחריך...
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר