אני לומדת במיכללת רידמן בעיצומה של השנה השניה.בזמן הרישום הבטיחו לי בתום לימודי תעודת תזונאית קלינית.היום הודיעו לנו כי לא נוכל לקבל תעודת תזונאית קלינית בגלל פסיקה בממשלה שתצא לפועל השנה הבאה.
אני בהתלבטות אם להמשיך ביכלל ואם אוכל לתבוע את כספי חזרה ויותר על הזמן הדלק וכו'.
הגיע אלינו נציג מת"א אבשלום שיבר אלינו כל כך מגעיל ותקף אותנו כאשר העברנו ביקורת.
האם כדאי לנו תביעה יצוןגית יש 6 מיכללות פזורות ברחבי הארץ.תשובתכם תודה.
שני שלום,
ככל שאני מסיק משאלתך, המכללה התחייבה כלפייך כי תוענק לך תעודת תזונאי קליני ובאמצע תקופת הלימודים הודיעו לך כי אין אפשרות לקבל את התעודה.
באופן עקרוני מתאור זה, סביר כי מדובר בהפרת חוזה ולכל הפחות סיכול חוזה.
במידה שהמכללה הפרה את החוזה סביר שניתן יהיה לתבוע את שכר הלימוד בחזרה ובנוסף פיצויים בשל הנזקים שנגרמו בעקבות הזמן שבוזבז, השכר העתידי שהיית יכולה לקבל אילו היתה ניתנת לך התעודה, הוצאות דיור לצורך הלימודים וכו'.
כל זאת במידה שהמכללה לא התנתה את קבלת התעודה בכך שינתן לה אישור (או תנאי מתלה / מפסיק אחר).
על פניו נראה שקיימת לך עילת תביעה טובה כנגד המכללה. לכן רצוי לפנות לעו"ד לצורך קבלת ייעוץ משפטי מקיף ופרטני תוך בדיקת כל העובדות בעניין.
בברכה,
עו"ד אבירם גולדשטיין
איפרגן גולדשטיין, משרד עורכי דין.
• אין בתוכן האמור משום המלצה, ייעוץ משפטי או תחליף לייעוץ משפטי; ואין להסתמך על האמור.
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עו"ד ורו"ח גלעד פינקלשטיין 053-6247704
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר