לפני כחצי שנה עשיתי הסכם אם חברת ישראכרט (אני בעל עסק)שאוכל למכור ללקוחותי בתשלום דרך כרטיסי האשראי.
לאחרונה נוצר מצב שלקוחות מבקשים לעשות עסקה בקרדיט.
פניתי לחברת ישראכראט שיפתחו לי עסקעות בקרדיט ,אבל נאמר לי כי אינם מוכנים להרשות לי עסקעות בקרדיט כי לפי הקריטוריונם שלהם המוצרים שאני מספק אינם מאושרים לקרדיט (אני מתקין מערכות אזעקה ומצלמות).לאור זאת אני מפסיד הרבה לקוחות טובים שרוצים לשלם בתשלומי קרדיט (כי הם יכולים לפרוס ל12 תשלומים ויותר)לאומת מתחרים שלי שכן יש להם אישור לתשלומי קראדיט מאחר וההסדר איתם לפני הרבה שנים (כך טוען ת ישראכרט)
שאלתי ,מה אני יכול לעשות בנושא כי אין לי אפשרות לפנות לחברות אשראי מתחרות כי ישראכרט הם בלעדיים ואני נמצא במצב חסר....
עקי שלום,
ככל הידוע לי, יש צורך לעמוד בקריטריונים מסויימים לצורך פתיחת חשבון קרדיט, והחברה אינה חייבת לספק שירותי קרדיט לכל עסק ועסק.
לצורך בחינת הנושא, אנא הפנה שאלתך לפורום בנקאות, או פנה לעו"ד הבקיא בתחום לצורך קבלת ייעוץ משפטי פרטני מקיף ומקצועי בעניינך.
בברכה,
עו"ד אבירם גולדשטיין
איפרגן גולדשטיין, משרד עורכי דין.
• אין בתוכן האמור משום המלצה, ייעוץ משפטי או תחליף לייעוץ משפטי; ואין להסתמך על האמור.
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עו"ד ורו"ח גלעד פינקלשטיין 053-6247704
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר