ברצוני לקבל יעוץ .
לפני שלושה חודשים ניידתי מספר מנויי סולולר מחברה אחרת לחברת פלאפון.
את העיסקה בצעתי דרך מפיץ אזורי של פלאפון. סוכם על עלות חבילה מסויימת לכל מכשיר בנוסף על קבלת זיכוי בסך 5000 שח בגין מעבר לפלאפון ( ניוד המנויים )סוכם שלא אבצע שום תשלום לפלאפון עד אשר יגמר הסכום של הזיכוי.
להפתעתי כעבור חודש מגיעה אלי חשבונית לתשלום במאות שקלים שלאחר מכן מתברר שנגבתה מכרטיס אשראי שלי .פניתי למפיץ וגם לחברת פלאפון והבטיחו לטפל בבעיה . עשרות טלפונים ודבר לא קרה . כעבור חודש אותו סיפור רק שהפעם דאגתי מראש להודיע לחברת אשראי לא לכבד שום חיוב .ושוב עשרות טלפון ורק הבטחות .כעבור מספר ימים חסמו לי את המנויים לשיחות בטענה שאני חייב כסף . ושוב שעות של טלפונים אך לשווא . הם מוכנים לטפל בבעיה רק אחרי שאני אדאג לתשלום שכמובן לא מגיע להם . החזרתי להם את המכשירים והודעתי שאני מעוניין לבטל חוזה מכיוון שהם בעצמם לא מכבדים אותו ולא עומדים בתנאים ובנוסףמנתקים לי טלפונים .
האם יש לי עילה לביטול חוזה ??? הרי הם בעצמם הנפרו אותו ולא מכבדים אותו .בקשתי שיחייבו אותי עבור השיחות שבוצעו ויקזזו את הסכום שכבר גבו ואדאג להשלים את הסכום .
האם אני יכול לעשות זאת או איני יכול לדרוש ביטול חוזה
מדוע השאלה בנושא פלאפון ללא תשובה והתיחסות .ושא זה נוגע לדי הרבה אנשים ותשובה מאד חלשובה
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר