לקורא התוכן שלום
אשמח באם תוכלו לסייע לי במקרה שלי ולהלן עיקריו
הריני סטודנט עקב מצב כלכלי קשב שניקלעתי אליו (אבטלה כתוצאה של מעבר מגורים)החזירו לי כמה חיובים בהם של חברת פלאפון חיוב אשר עמד על סך 180 ש"ח מאחר וביטלו לי את כרטיס האשראי ומאחר שאין כיסוי לא יכולתי לשלם את הסכום הנדון,
לצערי עשיתי שטות וחשבתי לשלם כאשר תגיע המילגה,בנתיים עבר חודש וחצי ואלו העבירו את הנושא למחלקה משפטית,מסתבר שפתאום הסכום צמח ותפח ל2400 שח.
כרגע אין לי למעשה אייך לשלם לא את הסכום המקורי ובטח לא את הסכום החדש אותו שלחו לי ממשרד עורכי הדין.
בסטודנט שחסר בכסף ואין מי שיעמוד מאחוריו,כיצד עליי לנהוג? האם יש מוצא זולת הוצאה לפועל?
תמוה הסכום שכעת חברת פלאפון דורשת מימך בגין איחור בתשלום לתקופה של חודש וחצי ואולם יש לבחון את ההסכם שלך מול החברה וממנו ניתן אולי יהיה ללמוד.
בכל אופן, יש מספר דרכים שניתן לפעול בהן, בין היתר, ניתן לדבר ישירות עם העו"ד אשר שלח לך את המכתב, להבהיר את סיבת האיחור ולנסות "לנקות" את כל נושא הריבית, הקנסות וההוצאות שהתווספו לסכום, כמו גם ניתן לשלוח מכתב אשר מבקש להבהיר את חישוב הסכום הנוכחי ובמקביל לתת הצעה רלוונטית אשר תהא פחותה מהסכום הנדרש. דרך נוספת היא לפנות לעו"ד אשר מתמחה בתחום על מנת שינהל את המו"מ המשפטי מול עורך הדין של החברה.
בכל מקרה, אל לך להקל ראש בחוב כי מטבעם של חובות מעין אלו הם רק גדלים...
בברכה
עו"ד יהודה איפרגן
איפרגן גולדשטיין, משרד עו"ד
• אין בתוכן האמור משום המלצה, חוות דעת משפטית, ייעוץ משפטי או תחליף לייעוץ משפטי; ואין להסתמך על האמור
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עו"ד ורו"ח גלעד פינקלשטיין 053-6247704
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר