שלום רב,
יש לי בעיה והייתי רוצה לקבל ייעוץ כיצד להתנהל. חתמתי עיסקה של הסרת שיער בשווי של כ-6000 ש"ח הכוללת 4 אזורים שונים בגוף, בתשלום דרך אשראי בארבעה תשלומים. את העסקה חתמתי לאחר שקיבלתי ייעוץ וחוות דעות מפקידות ששכנעו אותי ואף הבטיחו לי כמה פעמים שאני מתאימה לליזר בכל האזורים וכי אפשר לצפות לתוצאות טובות (אחוז גבוה מאוד מן השיער ירד). לאחר שהתחלתי את הטיפול ב-3 מתוך ארבעת האזורים כבר (ולאחר שירדו כבר 2 מתוך ארבעת התשלומים) קבלתי חוות דעת מהרופאים המטפלים עצמם כי הטיפול באזור אחד מאלו שהתחלתי כבר, ובאזור הנוסף שעוד לא התחלתי בו, הטיפול לא יהיה יעיל (אחוז נמוך מן השיער ירד). ברצוני לבטל את העסקה על שני החלקים שהרופאים קבעו כי הטיפול בהם לא יהיה יעיל. יש לציין כי שני החלקים האלו הם האחוז הגדול של הכסף (כמעט 5000). אז יש לי כמה שאלות, ראשית האם אני יכולה לבטל ישירות דרך חברת האשראי את שני התשלומים הנותרים כך ש"אציל" את הכסף הזה לפני שאני בכלל נכנסת לוויכוח עם החברה על הענין. שנית מה הם האמצעים שאוכל לנקוט כדי להבטיח שיוחזר לי הכסף על שני החלקים שאיני מעונינת עוד לעבור בהם טיפול. שלישית האם יש בסיס כלשהו לתביעה ואם כן מה עלי לעשות.
בתודה מראש, לי.
לי שלום,
אנא הפני את שאלתך לפורום צרכנות ותביעות קטנות
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עו"ד ורו"ח גלעד פינקלשטיין 053-6247704
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר