שלום ,
יש לי חוב לבנק דיסקונט בערך 50,000 שקל בגין הלוואה שלקחתי חוב לכרטיס אשראי של הבנק וכן מינוס שהיתי בחשבון , עורך הדין של הבנק הגיש תביעה כנגדי בבית משפט השלום הקרוב לביתי , לפי מה שידוע לי אסור כבר לפתוח תיק בבית המשפט אלא לפתוח תיק בהוצאה לפועל ישירות האם זה נכון ? כמו כן בית המשפט לא שלח לי את כתב התביעה לכן העורך דין של הבנק שלח שליח שימסור לי את כתב התביעה , הוא לא מסר לי אותו אלא זייף את חתימתי וצירף תצהיר שיקרי שאני קיבלתי וחתמתי על אישור המסירה דבר שלא היה , לפני 14 ימים ראיתי דרך מרכז המידע שהוא הגיש בקשה למתן פסק דין בהעדר התגוננות מצידי השאלה מה ניתן לעשות במצב כזה , הוא זייף את חתימתי והגיש תצהיר שקרי , האם להגיש תלונה במשטרה ? האם לחכות שיהיה פסק דין ואז להגיש בקשה לביטול פסק הדין בעילת זיוף ?
שלום רב,
על פי מה שמתואר בשאלתך, ככל הנראה פתחו כנגדך תביעה בסדר דין מקוצר בבית משפט השלום. צריך לראות את הסכומים המדוייקים, אך בכל מקרה, אין מניעה להגיש תביעה כאמור.
לעניין התצהיר, לא מדובר בזיוף של עו"ד. מי שחתום על התצהיר הוא השליח שהביא את המסמכים. עו"ד רק אישר את חתימתו של השליח.
אני ממליץ לך בחום לפנות כבר כעת, עוד בטרם קבלת פס"ד בבקשה להארכת מועד הואיל ורק עתה התגלה לך דבר התביעה. חבל על כל רגע.
בהצלחה
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: אייל אשכנזי, עו"ד 053-9429075
ראשית תודה על תשובתך , התקשרתי למרכז המידע והם הקריאו לי את התצהיר , השליח בכלל כתב שהוא מסר את התביעה בלשון נקבה כאילו מסר לאישה ואני בכלל גבר , גם החתימה שהוא זייף אפילו לא דומה לחתימתי , לכן למה אי אפשר שיגיע אלי פסק הדין ורק לאחר מכן אני אגיש בקשה לבטלו בצירוף בוכחותיי שהיה זיוף ? הרי בטוח יבטלו אותו כי גם אגיש תלונה במשטרה כנגד השליח ואצרף את אישור הגשת התלונה במשטרה לבית המשפט
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר