שלום, אני וחבר נוסף החלטנו להשכיר דירה ביחד. בעל הדירה ביקש לקבל את השכירות החודשית מאחד מאיתנו בלבד ולא משנינו ואני העברתי את הצ'קים שלי לבעל הדירה ובתמורה קיבלתי מהשותף 12 צ'קים על חלקו בשכירות. חשוב לציין ששנינו חתומים על החוזה בצורה נפרדת!
בשלב כלשהו חבר נוסף שלי נקלע למצב שבו לא היה לו איפה לגור ולכן הצעתי לו לעבור לגור איתנו. השותף (שאיתו עברתי מלכתחילה לדירה) טען שזו הפרה של החוזה וכי בחוזה רשום בבירור שחל איסור מוחלט להוסיף דיירי קבע נוספים מלבד אלו שעימם נערך החוזה (אמת לאמיתה) והחליט שהוא לא ישהה כלל בבית (למרות שהציוד שלו עדיין נשאר בחדרו) ולמעשה עבר באופן לא רישמי לגור אצל בת זוגתו וכתוצאה מכך - ביטל לי את הצ'קים שהעביר אליי בתחילת החוזה והחל מאותו יום של המעבר של החבר השלישי גם הפסיק לשלם חשבונות (ייאמר לזכותו שהוא לא שהה בבית ב-95 אחוז מהזמן) בטענה שאם אני מפר באופן חד-צדדי את החוזה אז גם הוא יעשה זאת.
אשמח לקבל את חוות הדעת שלכם בעניין וכמו כן דרכי פעולה וכו'...
לא ניתן לתת חוות דעת באמצעות המדיה.
מומלץ לפנות ליעוץ פרטני לעו"ד המתמחה בתחום.
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: אייל אשכנזי, עו"ד 053-9429075
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר