שלום
1)הנני תושב חו"ל בעל אזרחות כפולה הולנדית וישראלית ,ואני יודע שיש כנגדי תיקים בהוצאה לפועל עקב כך שהייתי ערב לעסק של אחי שנפל וכתוצאה מכך נפתחו כנגדי תיקי הוצאה לפועל .
2)ברצוני לדעת אם אני יכול ולהכנס לישראל עם דרכון זר ?ולא להיות מעוכב יציאה
ובמידה ואוותר על העזרחות הישראלית ואני אכנס רק אם אזרחות זרה (דרכון זר )
זה עדיף או זה אותו דבר מבחינת עיכוב היציאה
תודה
שלום רב,
עדיף לבדוק את הנושא לעומק ולהסדירו בטרם תחשוב על כניסה לישראל.
אם אתה אכן תושב חוץ כבר תקופה ארוכה מספיק, עם עבודה מסודרת וכדומה, ניתן יהיה להסיר ממך את העיכובים השונים.
בכל מקרה, דרכון זר לא תמיד יסייע לך בנושא.
בהצלחה
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: אייל אשכנזי, עו"ד 053-9429075
תודה על התשובה
אבל ברצוני לדעת איך אפשר להסיר את החיובים , והאם הויתור על האזרחות הישראלית ושינוי השם יעזרו לי ?
וקראתי בפרום שנדיר המיקרים שמעכבים בארץ אדם עם אזרחות כפולה שמרכז חייו בחו"ל לכן אין בעיה להכנס ולצאת עם דרכון זר במיוחד שיש שי לי משפחה ומרכז חיי ופרנסתי הוא בחו"ל
תודה על התשובה
מה הכוונה בלהסיר את התיקים .
ודבר נוסף קראתי בפורומים שניתן להיכנס לישראל עם דרכון זר ולצאת ומתן העיכוב על דרכון זר הוא במיקירים חרגים כי מרכז חיי הוא בחו"ל כולל משפחה ילדים
כמו כן השם שלי בדרכון שונה מהשם בדרכון הישראלי
ודבר נוסף אני שוקל לוותר על האזרחות הישראלית האם זה יעזור
שלום רב,
אכן, עיכובו של תושב חוץ אינה פשוטה ובד"כ בתי המשפט אינם מאפשרים להטיל צווי עיכוב כאמור. גם במקרים בהם יוטל צו עיכוב, מערכת המשפט (הוצל"פ או בית משפט) יסירו את הצו. יחד עם זאת, זה לא מדע מדוייק. יש צורך לבחון את התמונה הכללית, לקבל מסמכים רבים וליצור את התשתית הנכונה על מנת להבטיח את התוצאה הרצויה.
כניסה לישראל על ידי דרכון זר בשם שונה יכולה לסייע לך, יחד עם זאת, קח בחשבון שגם זו לא תעודת ביטוח.
בהצלחה
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: אייל אשכנזי, עו"ד 053-9429075
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר