שלום שמי טליה בת 23 , חברת פלאפון תובעת אותי על סכום של 16000 ש"ח אני מאמינה שהתיק יעבור להוצאה לפועל היות ואין לי את האפשרות לשלם סכום כזה לא בחלון זמן שהם מקציבים לי וגם אין לי אפשרות לשכור עו"ד ליצג אותי מכיוון שאין לי כסף כרגע.
בנוסף יש לי עוד כמה חובות, צ'קים שחזרו בסכום של 1200 ש"ח וזה גם עבר להוצאה לפועל אני מוגבלת בבנק אין לי כרגע לא אשראי ולא צ'קים . אני מעוניינת לדעת מה נדרש לעשות על מנת להגיע להסדר לגבי החובות לפרוס לתשלומים במזומן, תשלומים שאוכל לעמוד בהם היות ואני מעוניינת לשלם את כל החובות וגם להצליח לעבור את החודש . אני עובדת כרגע בבזק התחלתי עבודה חדשה השכר שלי ינוע בין 3500 ל-4000 ש"ח לחודש אני באמת רוצה לסגור את כל החובות ולהתחיל מחדש אבל החלון זמן שנותנים לי הגובים הוא בלתי ניתן לביצוע מה אפשר לעשות?? האם הליך מוגבל באמצעים מתאים לי ???
כדאי להגיש בקשה לחייב מוגבל באמצעים ואיחוד תיקים על מנת שייקבע לך צו תשלומים וההליכים יעכובו. ניתן לפנות ללשכת ההוצאה לפועל ולקבל טפסים ולהגיש את הבקשה באופן עצמאי או לחלופין לבדוק באם מגיע לך עו"ד מטעם הלשכה לסיוע משפטי.
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: אייל אשכנזי, עו"ד 053-9429075
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר