זכיתי בתביעה נגד עו"ד ונפסק לטובתי פיצוי של כ 8000 שקל העו"ד שתבעתי מסרב לשלם לי את הכסף ובהליכי הוצאה לפועל הובא בפני הרשמת והוחלט כי יפקיד סכום כסף מידי חודש ובנוסף יגיש מסמכים ושאלון התומכים בחקירת היכולת שנעשתה לו .הנ"ל לא מילא אחר החלטת הרשמת
העו"ד שחייב לי מסרב בכל תוקף לשלם לי את הכסף .
מה ניתן לעשות ?
אם אין עיכוב הליכים בתיק ניתן לפעול נגדו בהליכים מבצעיים כגון עיקולים (בנקים, רכב, משכורת, עיקול מטלטלין ) וכו'. ואם יש עיכוב הליכים יש להגיש בקשה לביטול עיכוב ההליכים לאור העובדה כי לא מילא אחרי ההחלטה.
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: אייל אשכנזי, עו"ד 053-9429075
כל ההליכים נגדו מופעלים , ולחייב לא רשום שום נכס בבעלותו והוטלו עליו כל ההגבלות ואין לו חשבון בנק ועדיין לא ניתן לגבות את החוב העו״ד הנ״ל אף הובא בצו הבאה ונקבע לו צו תשלומים ושעליו להגיש שאלון ומסמכים , החייב לא מילא אחר החלטת הרשמת .. בנוסף הצהיר החיב במעמד צו ההבאה כי אינו מנהל חשבון בנק וההתנהלות מתבצעת בחשבון העו״ש של אישתו ולה אין הכנסה. האם ניתן לבצע עיקול בחשבון העו״ש של אישתו לאור הצהרתו של החייב ? והאם פנייה ללשכת עו״ד יכולה לסייע ?
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר