יש לי חובות לבנק עקב הלוואות של 60000 שלקחתי ואינני יכול להחזיר להם זאת לפי התשלום החודשי עקב ירידה במשכורת שלי שלא מאפשרת לי להחזיר את התשלום החודשי שהבנק רוצה.
בעקבות זאת הבנק פנה לעו"ד והעו"ד שלח לי מכתב התראה לפני העברה להוצאה לפועל
אני רווק. מרוויח בחודש 5500 שח והוצאות המחייה שלי הבסיסיות (אוכל תרופות. הוצאות דירה ) הם 5000 שח
כאשר הבנק רוצה שאני ישלם לו כל חודש 2500 שח החזר אך אין לי אפשרות להתקיים עם 3500 שח !!
1. האם זה יעיל לדבר עם המשרד עו"ד ולהגיע איתם להסדר או שעדיף דרך הוצאה לפועל
2.במידה והבנק מעביר את החוב להוצאה לפועל . אחרי השכר טירחה והרביות לכמה זה יכול להגיע מ60000 שח?,
3. הבנתי שיש אפשרות לצו תשלומים? האם זה ע"י שופט או הוצל"פ ? וכן האם הצו הוא קבוע לכל הזמן. והאם אני במהלך כל ההסדר יהיה בהגבלה . כגון : חוסר יכולת לפעול עם כרטיס אשראי. עיכוב יציאה מהארץ וכדומ.
תודה רבה מראש ואבקש מהעו"ד לדעת מה הפתרון הכי טוב במקרה שלי. משום שאני רוצה להסדיר את התשלום ל500 שח בחודש אך הבנק איננו מוכן לכך
מומלץ להגיע להסדר מול עורך הדין של הבנק מאחר והחוב בהוצאה לפועל יגדל כל חודש. לחלופין יש להגיש בקשה לשינוי צו תשלומים. מומלץ להתייעץ עם עורך דין.
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: אייל אשכנזי, עו"ד 053-9429075
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר