בחרתי לסגור את תיקיי שבהוצל"פ בעזרת עורך דין,
סכום התיקים היה 30 אלף 9 תיקים הוא ביקש 3 אלף על הטיפול (לא כולל מעמ), במעשי מה שהוא עשה זה רק דיבר עם הזוכים על הסדר, אני רצתי וביררתי אם התיקים נסגרו אני ביזבתי שעות וימים בתור בהוצל"פ כדי להביא לו דפי מידע עדכניים על תיקים שנסגרו ועכשיו הוא דורש עוד אלף שח תמורת סיום הסיפור ומסירת החומרים שלי כולל צ'קים שלי שהזוכים שלחו אליו.
למרות שכל התיקים שולמו נשארה לי הגבלת אמצעים בגלל תיק איחוד שהיה הוא אומר שהוא יטפל בזה אחרי שאני ישלם לו. הטעות שלי היא שלא עשיתי חוזה בגלל שהוא מכיר את חמתי והשאלה שלי האם באמת הוא עשה מחיר כמעט בחינם, האם הוא באמת עשה את כל הנדרש או שהוא היה צריך לברר ולרוץ והכי חשוב זה האם לשלם לו ואם לא הוא חייב להחזיר לי את החומר? והאם הוא יכול לעשות משהו עם הצקים של הזוכים (תיקים שכבר נסגרו)
שלום רב,
לעניין המחיר, לכל משרד יש את המחירון שלו ובכל מקרה לא נהוג לבחון את היקף העבודה וגובה שכר הטרחה בין עורכי דין שונים.
חשוב להבין מה סיכמתם בינכם בתחילת הדרך. אם העו"ד ביצע את עבודתו, יש לשלם את הסכום עליו סוכם, אם העבודה לא בוצעה, תדרשי ממנו שיסיים את עבודתו.
בהצלחה
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: אייל אשכנזי, עו"ד 053-9429075
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר