בעקבות אירועים אישיים, הוראות הקבע של כרטיס האשראי החוץ בנקאי שלי החלו לחזור. בינתיים לא העבירו את העניין לטיפול משפטי. פניתי לעו"ד על מנת שתעזור לי מול מח' הגביה, לשלם להם את החוב בתשלומים קטנים (מח' גביה מוכנה רק ב 2500 ש"ח לחודש, פריסת כל החוב הוא 20,000) העו"ד לקחה ממני 3500 ש"ח. יש לציין כי מח' הגביה של אמריקן אקספרס מתקשרת אלי יום יום, מאיימת להעביר את החוב למח' משפטית - כאשר אני פניתי לעו"ד שתעזור לי בנושא הזה בשביל לא להגיע למצב הזה! העו"ד אומרת: "יום יומיים זה יפתר.. " ו"אל תעני להם" ... והיא לא תמיד עונה לטל', אני לא רוצה לא לענות להם ולהתחמק, אני לא רוצה שהמצב יגיע להוצל"פ חלילה (בגלל זה פניתי אליה) ואני מפחדת שהיא מרמה אותי ולא עושה כלום. מה אפשר לעשות? איך אפשר לראות אם היא פנתה אליהם בדרך כלשהי? (הם אומרים שלא, היא אומרת לא להקשיב להם)... ללכת לעו"ד אחר? והלך לי 3500 ש"ח?? מה לעשות?
תדרשי פגישה בדחיפות ותעמדי על כך כי יומצא לך החומר אשר נשלח לצד השני והן הסבר מה נעשה עדה כה.
אם לא תקבלי תשובות מספקות,את רשאית לשחרר את עו"ד מייצוגך, (ההמלצה תקפה בהנחה ואכן כך הדברים כפי שכתבת). לאחר השחרור,גשי ליעוץ לעו"ד אחר המתמחה בתחום אשר יטפל בעניינך
למקרים הנ"ל יש פתרונות. בנוגע לשכ"ט ששילמת, אם לא נעשתה עבודה, זכותך לדרוש חזרה. יודגש, כי האמור מומלץ בכפוף לעובדה כי כל הנכתב לעיל הינו נכון.
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: אייל אשכנזי, עו"ד 053-9429075
עו"ד קארין, תודה רבה. הכל אמת לאמיתה!!! מפאת "כבודה" (שלא מגיע לה) לעו"ד המכובדת, אני לא כותבת את שמה.
לעו"ד אין חומר, אין כלום. השאלה היא האם היא יכולה "להדפיס" פתאום מכתב עם התאריך של לפני שבועיים ולהגיש לי. אף אחד באמריקן אקספרס לא שמע את שמה בכלל. נתתי בה את מבטחי ב 1000% ,שילמתי לה הכל במזומן והיא ניצלה ניצול ציני (עכשיו היא בכלל שלחה לי הודעה שהיא בחו"ל).
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר