שלום,
קיבלתי הודעה (דרך בעלי לשעבר) מחברת תקשורת על כך שאני חייבת להם כמה אלפי שקלים על שירות כלשהו ואם לא אשלם יפנו להוצאה לפועל.
העניין הוא, שאני לא לקוחה של אותה החברה וגם לעולם לא הייתי.
יצרתי קשר טלפוני עם משרד עורכי דין המטפל בגביה של אותה החברה ושם קיבלתי יחס גרוע מאד – בקיצור אמרו לי שלא מעניין אותם כלום ושאני חייבת לשלם)
הם הפגינו חוסר הקשבה לחלוטין וחוסר התייחסות וזאת אחרי שהסברתי שזאת בכלל לא אני שחייבת - כנראה שמישהו משתמש בתעודת הזהות שלי שנגנבה לפני 5 שנים... אז, כשפניתי למשטרה, לא נרשם כלום ולא קיבלתי שום מסמך על הפניה שלי...יש לי רק מסמך ממשרד הפנים על חידוש תעודת הזהות שלי (חידשתי לאחר כמה זמן.)
אחרי שדיברתי עם מחלקת הגביה, הלכתי למשטרה שוב פעם ושוב הודעתי על המצב.קיבלתי טופס שפניתי למשטרה ושלחתי אותו למשרד הגביה יחד עם מסמך על חידוש תעודת הזהות ממרשם האוכלוסין...הם עדיין לא רוצים להפסיק את ההליכים נגדי.
אודה לעצתכם בנוגע למה עליי לעשות מבחינה משפטית לגבי חברת התקשורת כי הם מעוניינים ללכת להוצל"פ ולעקל לי את החשבון וכו'...אני מודעת לאפשרות של הגשת התנגדות...אבל -
האם זה אומר שאצטרך לקחת עורך דין ולשלם כסף על משהו שאני לא עשיתי?
האם זה אומר שאצטרך לנהל הוכחות בבית המשפט (לגבי התעודת זהות שלי)?
במידה ואצטרך לפנות לעורך דין, במה זה יכול להיות כרוך והאם החברה תחזיר לי את הכסף במידה ויוכח שאני באמת לא אחראית לחוב ?
תודה מראש על התשובה,
י.ב.
שלום רב,
אכן יש צורך להגיש התנגדות ולהביא את הנושא לבית המשפט.
בעקרון, אין חובה לפנות לעו"ד למרות שבד"כ מומלץ לעשות כך, במיוחד נוכח העובדה שמהצד השני יעמוד עו"ד הבקיא באופן ניהול תיק בית משפט/הוצאה לפועל.
העלויות משתנות בין משרד למשרד, בדקי מספר הצעות ותקבלי החלטה בנושא.
בהצלחה
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: אייל אשכנזי, עו"ד 053-9429075
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר