אולי זה לא בדיוק תת-הפורום הנכון אבל לא מצאתי אחד מתאים יותר.
באוגוסט 2009 עברתי דירה וכשבועיים לאחר מכן שיניתי את הכתובת במשרד הפנים.
השבוע הגיע לביתי גובה מטעם עריית ראשל"ץ והשאיר לי מכתב מאיים על דו"ח חניה שקיבלתי כביכול באוגוסט 2009 ולא שולם. הדו"ח לא שולם כי לא ידעתי על קיומו עד לאותו רגע. לא קיבלתי מהם שום הודעה או מכתב על כך בכל השנתיים וחצי שחלפו.
אין לי בעיה לשלם את הדוח המקורי אבל לא את כל כפל הקנס והוצאות הגביה הנלוות.
בשיחה עם נציג עריית ראשל"צ הוא טען שנשלחו מכתבים רשומים רבים במהלך השנים אך ציין שהם נשלחו לגבעתיים - כתובתי הישנה. כשאמרתי לו שאני כבר לא גר שם שנתיים וחצי הוא התעקש שהמכתבים נשלחו לכתובת הרשומה במשרד הפנים (למרות שתעודת הזהות שלי מוכיחה ששיניתי את הכתובת כבר מזמן).
הם לא מוכנים לשמוע מכלום והסכום מכפיל את עצמו כל כמה ימים אם אני לא משלם. מה ניתן לעשות ? האם אני חייב לשלם כל מה שהם רוצים ואחר כך להתעסק אתם בבתי משפט או שיש מוצא אחר (שוב, אין לי בעיה לשלם את הקנס המקורי).
תודה
שלום רב,
נימוקייך נשמעים, על פניו, נכונים.
אם הם מתעקשים, תגיש בקשה להישפט בגין הדוח. לעיתים עדיף להגיע בפני שופט ולא להיגרר לעימות מול פקידי עירייה.
בהצלחה
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: אייל אשכנזי, עו"ד 053-9429075
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר