שלום רב
כבר 4 שנים חיי בכאלה לא יודע איך להתחיל לסגור חובות מביעת מקום עבודה שלא אוכל למצוא מקום עבודה קבוע ולקבל משכורת טובה ולהתחיל לסגור חובות
סוף סוף סיימתי חוב לאוטו שהיתי משלם 2600 ש"ח על אוטו שהיה שמועבד לחברה ליסינג עכשיו השעבוד שוחרר ויש לי 8 תיקים בוהצא לפועל רוב התיקים לא עובר 3000 ש"ח הסכום לכל תיק
עכשיו בחודש הזה מרץ אני רוצה להתחיל לסגור תיק תיק עכשיו האם יש איזה שהוא בקשה לבית המשפט לביטול הליכים לתקופה מסוימת כשאני מתחיל לשלם תיק אחרי תיק עד סוף השנה אני יסיים את כל התיקיים ישאר רק את הבנק יש איזה שהיא בקשה כזו לעשות הקפאה לתהליכים או לתיקים
אחד התיקים דברתים בקשר לסגור את התיק ואני יתחיל לשלם אבל קרה מצב בבית ושלמתי את הסכום למשהוא,הסכום לא כזה גדול סך הכל 2300 בקשו ממנו שאשלם את חצי מהחוב בזמומן ותוך 4 שעות וכבר הסברתי להם מה מצבו קשה לי לשלם את חצי מהחוב במבט אחד יש עוד תיקים לא רק אתם לא הקשיבה לי ואמרה תשלם ואת השאר ב2 תשלומים אם ככה קשה לי לסגור את התיקים בלי מוגבל באמצעים
עוד שאלה יש לי תיק אחד מהם שהוא הבנק בסכום בערך 207,000 ש"ח והקרן היה בסכום 130,000 ש"ח עכשיו אח שלי היה ערב להלוואה שלקחתי ולא יכולתי להמשיך לשלם עקב עסק נכשל בניהול עכשיו , פיניתי לעורך דין ועשה הסדר תשלומים לאח שלי לגבי הבנק ומשלם(בניירות הוא משלם אבל בפועל אני משלם את השוברים ) בחודש 1000 ש"ח האם הסכום הזה מוריד מהסכום של החוב או שלא ?
ועוד שאלה האם אני יכול לבד לשלוח בקשה למוגבל באמצעים או שחייב עורך דין ,יש עורכי דין שעובדים לחשבון המדינה אם כן אשמח באם תעזור לי איך ניתן להגיע אילהם
אשמח לקבל עזרה שבאמת תעזור לי
תודה לכולם
יש לך הרבה תיקים ולכן מומלץ לפנות לעו"ד ליעוץ פרטני.
אם אין לך אמצעים, אתה יכול ליצור קשר עם סיוע משפטי, תקיש בגוגל ותצלצל לאזור אליו הינך שייך ע"פ כתובת מגוריך.
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: אייל אשכנזי, עו"ד 053-9429075
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר