הנני נתון בחובות כבדים. קיים הסדר איחוד תיקים מול הוצל"פ וכן הסדר מול רשויות חוץ מאשר מס הכנסה. בעבר פניתי לסיוע המשפטי שקבעו שלא ייצגו אותי בהליך פשיטת רגל מ'חוסר סיכוי'. כיוון שכך פניתי למס הכנסה בתחינה שיאפשרו לי לחיות. כעבור זמן הוחלט במס הכנסה (החלטה של סגן הנציב לעניני אכיפת גביה) להמשיך בהליכי גביה נגדי כמו נישום רגיל. אני זקוק לתשובה אובייקטיבית - האם אמנם אני חשוף לגמרי מבחינה משפטית כמי שאין לו סיכוי לקבל צו כינוס ופשיטת רגל מצד אחד, ומצד שני אין על מס הכנסה כל הגבלה והם יכולים לשחוט אותי חפשי - נכון להיום הם מטילים עלי עיקולי שכר (משכורת היא הכנסתי היחידה)ובכך גם גורמים להתמוטות הסדרי הנשיה הקיימים מול נושים אחרים (הסדרים שכאמור קיימים.
האם אין לי כל הגנה משפטית או אחרת במצב דברים זה?
אכן ניתן לעזור לך, היות וקיימים פתרונות אשר יהיו נכונים עבורך בנסיבות העניין, אולם לא ניתן באמצעות המדיה להשיב על הנושא כה מורכב, עליך לפנות לייעוץ משפטי פרטני עם כל המסמכים המצויים בידך.
בהצלחה!
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: אייל אשכנזי, עו"ד 053-9429075
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר