שלום,
הערב "קיבלתי" (נזרק בפתח ביתי בזמן שהייתי באירוע אזכרה לסבי ז"ל) מכתב מעו"ד חן, פישר שבו היתה הודעת אזהרה על תיק הוצל"פ ע"ס 1031 ש"ח כאשר הקרן היא 300 ומשהו.
שאלתי היא כזו , אני גרה בבית אחורי כאשר בבית שיושב בחזית גרה קרובת משפחה של בעלי עם שם זהה לשלי ובעצם קיימות שתי נשים עם שם זהה בכתובת זהה והיא מקבלת את כל המכתבים מתוקף כך שהיא גרה בחזית והדוור בכלל לא מגיע אליי.
עד ליום זה לא קיבלתי שום מכתב מכביש 6 לא בדואר רגיל ולא ברשום .
בעבר שילמתי עבור נסיעה כלשהי באינטרנט והנחתי שבזה סיימתי את חובותיי אליהם , מסתבר שלא.
על מסירת האזהרה הזו ראיתי שארית של פתק שאני מתארת לעצמי שזה בעצם האישור מסירה שלהם ואין שם שום חתימה שלי !!! לדעתי החתימו את השכנה שלי !!!!
יש לי דרך כלשהי לבטל את פתיחת התיק ולשלם את הקרן? למי לפנות?
אודה מאוד לתשובה מהירה , תודה.
שלום רב,
יש לבדוק מהו המסמך שקיבלת. אם מדובר במכתב של עורכי הדין המייצגים את כביש 6, עדיין לא נפתח כמגדך תיק הוצל"פ ובמקרה כזה, שווה לפנות אליהם על מנת לבוא בדברים ולנסות לסגור את הנושא בצורה סבירה.
במידה והמסמך הינו אזהרה של ההוצאה לפועל הקובעת כי נפתח כנגדך תיק, עלייך להגיש התנגדות לביצוע, בדיוק מתוך הנתונים שכתבת בשאלתך. אציין, כי גם במקרה בו את תגישי התנגדות, עדיף קודם לפנות לצד השני ולנסות לסגור את הנושא מבלי התערבות הוצל"פ או בית משפט.
אני ממליץ לך להתייעץ עם עו"ד בנושא.
בהצלחה
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: אייל אשכנזי, עו"ד 053-9429075
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר