הגרוש שלי לא משלם מזונות עבור ילדי מזה כ8 חודשים בפעמים קודמות שהוא התחמק מתשלום פתחתי לו תיק בהוצל"פ ואף היה פעמיים במעצר לפני כשנה הוא עבר להתגורר באילת ושם הוא נעצר עם צו מעצר ושילם לי עבור חלק מהחוב של התקופה הקודמת והתחייב בפני השופט שישלם את שאר החונ בהסדר תשלומים אך לא עמד בהתחיבות כמו בפעמים קודמות היום יש צו מעצר פתוח נגדו ואני איתרתי את מקום מגוריו הנוכחי כיצד עלי להביא לישום צו המעצר (הצו מעצר נגדו הוא באילת והיום הוא מתגורר בקריות ) החייב הוא טיפוס חמקמק ואם לא יתפס עכשיו הוא שוב יעלם ויהיה מאד קשה לאתרו אנא עיזרו לי מידית בבקשה
תגישי בקשה לעדכון כתובת, לאחר שהכתובת תתעדכן, תפני למשטרה למחוז בו מטופל העניין ותתני להם את הכתובת העדכנת (לאחר העדכון בהוצל"פ). תבדקי אם את יכולה לקחת שוטר בשכר- יש דבר כזה.
כמו כן, מהמקרה עולה כי המעצר אינו אפקטיבי בנוגע לגרושך, ממליצה לך לנקוט נגדו בהליכים יותר יעילים, כגון הגבלה על רשיון נהיגה, עיכוב יציאה, עיקולים בחשבונות, במשכורת, צד ג' ועוד.
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: אייל אשכנזי, עו"ד 053-9429075
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר