בשנת 2009 אני אושפזתי בבית החולים ונדרשתי להגיש טופס 17 ואם לא אגיש אצטרך לשלם 650 על האשפוז, פניתי למרפאה שלי והוצאתי טופס 17 ושילמתי במרפאה שלי והמזכירה פיקססה את התשלום והקבלה לבית החולים, בסוף שנת 2009 נפתח נגדי תיק הוצל"פ בגין האי תשלום הזה בטענה שלא שולם על אותו יום , לאחר בירור עם המרפאה ובית החולים נתגלה שהמערכת של בית החולים קלטה את הקבלה והתשלום שלי בתחילת חודש 2010 וזה לאחר פתיחת התיק ,עכשיו אני לא מצליחה להבין את העו"ד פעם אומר לי שזה התיק עבור בית החולים ושכר הטרחה שלו, אז פניתי לבית החולים לבדוק את טענתו שם הוסבר לי שאיני חייבת להם דבר ושהתיק כולו זה שכר הטרחה בסך של 1780 ש"ח ,,איני יודעת מי צודק בית החולים או העו"ד, אז ברשתוך האם ישנו טופס או מסמך שאני יכולה לדרוש מהעו"ד לפרט לי בדיק ממה נובע החוב ואיך הגיע עד הסכום 1780 במיחוד שלא בוצעו הגדי שום תהליכים חוץ מהדרישה הראשונה , ואין זו אשמתי שעקב טעות מערכת בית החולים אני אשלם סכום זה
מאוד אשמח אם תעזור לי בבקשה
שלום רב,
במידה והחוב שולם במלואו, ניתן להגיש להוצאה לפועל התנגדות (טענת "פרעתי").
במידה והחוב יבוטל, יבוטל איתו גם נושא שכ"ט שנטען על ידי אותו עו"ד.
בהצלחה
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: אייל אשכנזי, עו"ד 053-9429075
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר