יש לי כרגע חוב אצל הבנק -50000
ועקב בעיה עם הבנק העברתי את המשכורת לבנק אחר.
1.תוך כמה זמן בדרך כלל הבנק שולח את החוב לעו"ד ועד שזה מגיע להוצאה לפועל. חודש . חודשיים או יותר?
2.אם אני רשומה במשרד הפנים בכתובת המגורים של הוריי אך זה ביתם ורשום על שמם. האם הוצאה לפועל יכולים להכנס לשם ולעקל חפצים שכמובן שייכים להוריי ולא לי?
האם יש איזשהו אישור על מנת למנוע מהם להגיע לשם?
אם אני משנה את הכתובת במשרד הפנים לדירה השכורה האם גם אז יגיעו אל הוריי. או שהוצאה לפועל תמיד בא גם למשפחה של החייב?
או שהם באים לכתובת שמופיעה במשרד הפנים
3.מה התנאי לאיחוד תיקים? והאם אפשר לתת איחוד תיקים לאישה שעוברת ומרוויחה 5500 שח בחודש.
תודה מראש.
1. תלוי בבנק - אין מניעה לבצע זאת מיידית אם את בחריגה כספית.
2. על הוריי לבצע בקשה לבית המשפט, בשם " בקשב למתן פס"ד הצהרתי". ולומר כי הרכוש שייך להם.
3. הוצלפ ילכו לפי ת.ז., אם כי לבנק ישנה את הכתובת של הורייך, אזי יפנו גם לשם.
4. התנאי לאיחוד תיקים הינו 2 תיקים לפחות, במקרה שחל ניתן להגיש בקשה לצו חיוב בתשלומים ולמנוע את כל העיקולים היותרים והליכי סרק נגדך.
בהצלחה
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: אייל אשכנזי, עו"ד 053-9429075
הכתובת שאצל הבנק היא הכתובת של הדירה השכורה שלי.
ובמשרד הפנים כתוב כתובת ישנה של ההורים
אם במידה ואני ישנה במשרד הפנים את הכתובת שלי מדירת ההורים לדירה השכורה האם גם עדיין הוריי יצטרכו פסק דין הצהרתי או שלא?
אני אינני מבינה איך יש זכות להוצאה לפועל להכנס לבית של הורים על חוב של בת שלהם??
2.אם אני אקבל צ'ק ממקום העבודה במקום הפקדת משכורת ישירות בבנק .
האם עדיין הבנק יכול לעקל את המשכורת שבאה בצורת צ'ק?
3.מהרגע שהבנק מעביר את החוב לטיפול עו"ד. האם יש זמן ממוצע עד שהוצאה לפועל יכולה להתחיל לעקל משכורת וכו' ? להגביל צו יציאה מהארץ וכו'?שיביאו מעקלים וכו'. זמן התראה של חודש וכדומ'?
4.אינני יודעת מה לעשות. משום שאינני מסוגלת לשלם 1300 שח לבנק כל חודש כפי שהוא רוצה היום. עם ההוצאות שלי אני יכולה לשלם 300 שח לכל היותר.
מה התנאי לצו בתשלומים? מה אני צריכה לעשות כדי לקבלו ובאיזה שלב. בשלב השיחה עם העו"ד או לאחר מכן
תודה רבה מראש. זה מאוד עוזר התשובות שלכם
כן, כי הבנק יפעיל הליכי עיקול לבית של ההורים שלך.
ברגע שההורים יוציאו עיכוב הליכים בכך שיפנו לבית המשפט המוסמך למתן פס"ד הצהרתי, לא תהיה להוצל"פ הזכות לעקל ציוד בבית הורייך.
לגבי השיק, התשובה היא כן, ברגע שנכנס כספים לחשבון ניתן לעקל, הערת אגב, עיקול משכורת מוגשת למעסיק כך שבכל מקרה על המעסיק ליתן לך שיק מוקטן לעניין העיקול.
כן, יש לך 21 ימים מיום המצאת האזהרה.
אני רואה שאת במצוקה, ולכן עדיפה הדרך בהגשת צו חיוב בתשלומים, בטרם יתחיל הבנק בכל ההליכים, רצוי לעשות זאת עם עו"ד, בכל פנייה להמשך הליכים את רשאית ליצור עימי קשר.
בהצלחה
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: אייל אשכנזי, עו"ד 053-9429075
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר