קיבלתי חוב הוצל"פ על אי תשלום אגרת חינוך עבור ילדה לגנים מעיריית ר"ג , החוב לאחר בדיקה הוא משנת 2003 וכאן כבר היינו פרודים כחצי שנה לפני הגט , את החוב גרושתי לא שילמה ואני גרוש מ-01/2004 , ההוצל"פ הגיעו אליי בשנת 2008 עם חוב של כ- 8,000 ש"ח שפניתי לעירייה נמסר לי שהחוב הגיע אליי כי הילדים במשרד החינוך נרשמים על שם האב.
לקחתי על עצמי את החוב כדי להקל על גרושתי אבל היא המשיכה עם צווי מעצר למרות שאני משלם מזונות כחוק ועשתה עיקולי כל שני וחמישי.
ביקשתי לאור המצב הנ"ל בשנת 2011 להחזיר את החוב אליה כי היא חתומה על המסמכים ברישום לגנים וזה לא קשור אליי , פניתי לעו"ד של העירייה הוא ניסה לעזור אבל טען שיש התיישנות מ-2003 ולכן לא יכול לתבוע אותה.
יש מצב שאני כן מעביר את החוב אליה כי זה חוב שלה ולא שלי , לא ייתכן שיתבעו אותי כשאני לא חתום על שום מסמך מול העירייה והיא כן ????
תשובה דחוף !!!!
אני מבין שאתה משלם מזונות!, אני מציע במידה ואין תיק הוצל"פ מזונות כנגדך, שפשוט תקזז את סכום המזונות המגיעים לה מכוח פס"ד, תשגר לה מכתב מדוע אינך משלם החודש מזונות, ובמידה והיא תפתח נגדך תיק הוצל"פ תגיש טענת "פרעתי" על אותו סכום שלא שילמת לה.
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: אייל אשכנזי, עו"ד 053-9429075
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר