שלום רב.
לפני כשנתיים רכשנו ציוד לווין על סך 4000 שח. שילמנו מראש, אך ההתקנה לא בוצעה עד הסוף(רשמו לנו על טופס התקנה כי חסר מגבר אות). לאחר מכן ביררנו והבנו כי בחוזה רשום כי החברה לא אחראי על ערוצים כלל. נוסף אנו התחייבבנו לשלם 60 חודש 85 שקלים עבור תמיכה טכנית ותיקונים. לאחר חודשים כי לא קבלנו כל מענה מחברה, שלחתי להם מכתב רשום כי אני מבקש לבטל חוזה בינינו, כיוון שהם לא עמדו בו. לאחר 6 חודשים הגיעו לביתנו טכנאים עם צלחת נוספת, השאירו אותה וללא התקנה עזבו. לאחר שנתיים אנו קיבלנו מכתב מהוצאה לפועל:
1. 1000 שח עבור התקנה ראשונית (אך טכנאי רשם כי חסר מגבר)
2. 2000 שח עבור צלחת והתקנתה( יש לנו מסמך כי הצלחת לא הותקנה, ונוסף אין שום התחייבות לגבי מחיר, ולא ידענו עליו, כי הם פשוט לקחו את הישנה.)
3. 5000 שח עבור שירות טכני - שאותו הם ל ביצוע(התקשרתי אליהם וביקשתי טכני ונענתי בשלילה- יש הקלטה, למרות שבחוזה מתחייבים לטכנאי תוך 72 שעות)
מה עלי לעשות עכשיו? האם ניתן לתבוע אותו במקביל לתיק הוצל"פ? מה לכתוב בתשובה להוצל"פ? אני מנסה לעזור להורים שלי - והם לא יודעים מה לעשות עם כל הסיפור הזה.
תודה
מה שקיבלתי זה - תביעה על סכום קצוב.
האם אני יכול לדרוש שיעביר את המשפט למקום בו התקיימה העסקה וזהו גם מקום מגוריי או שזה חייב להיות בחיפה (כי בחוזה צויין כי רק בית משפט בחיפה רשאי לדון.)
תגיש את ההתנגדות באזור מגורייך והתיק יעבור לשם.
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: אייל אשכנזי, עו"ד 053-9429075
התנגדות לתביעה, תביא אותך להליכים בבתי משפט, זה בסדר גמור אך עליך להיות מוכן לזה, שאלות כלליות אינו נתינות לתשובה, בכל מקרה ניתן להגיש תביעה שכנגד, רצוי לשקול צעדייך בטרם תכנס לסחרור כספי, עדיף לך להתייעץ עם עו"ד בפגישה מסודרת.
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: אייל אשכנזי, עו"ד 053-9429075
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר