גרושתי הגישה נגדי בקשה להגדלת חוב בתיק הוצל"פ מזונות ,בטענה שלא שילמתי את ההצמדה למדד במשך 7 שנים כאשר היא מדגישה בבקשה ששילמתי רק את סכום הבסיס וזה לא נכון, ובנוסף הגישה טבלת מדדים של 7 שנים שהיא הכינה, והטבלה מופרכת מיסודה כך שאחרי בדיקה מדוייקת מצאתי שהיא מבקשת 11000 ש" במקום ש"6900, כאשר הוצאתי תדפיסי בנק של כל ה-7 שנים שמראים שכל חודש הפקדתי לחשבון שלה את סכום הבסיס פלוס תוספת כדי לכסות את עצמי מחובות,עשיתי תחשיב חדש לפי הטבלה המדוייקת ומצאתי ששילמתי את מרבית החוב ונותרו רק 750 ש" שאני חייב.
הגשתי את הבקשה שלי כולל כל המסמכים אך מנהל ההוצל"פ החליט שאגיש "פרעתי" בתצהיר כדין.
השאלה שלי?? האם טבלת המדדים בצירוף המסמכים שמאמתים את עמדתי ושאני מגיש צריכה להיות מחושבת ע"י רואה חשבון או שמספיק עו"ד שבודק וחותם,? והאם הגשת "פרעתי בתצהיר כדין כוללים מסמכים מיוחדים או רק בדיקה ע"י עו"ד וחתימה שלו??
תודה מראש על התשובה.
החישוב לא חייב להעשות ע"י רו"ח. תצהיר כדין, חייב להיות תצהיר בו אתה מוזהר כחוק ולאחר שתחום בפני עו"ש הוא חייב לאמתו.
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: אייל אשכנזי, עו"ד 053-9429075
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר