אני בעלים של חברה בע״מ. לקוח של החברה הגיש תביעה כנגד החברה ונגדי. השופט קבע כי מדובר בחברה בעמ ומשכך היא אישיות משפטית נפרדת ואני לא חלק מהתביעה. בסופו של יום, ניתן פסק דין כנגד החברה בלבד והיא זו שחבה בתשלום שנפסק. משלא שילמה החברה נפתח תיק הוצלפ נגדה ואני צורפתי כחייב. השאלה: האם עליי להגיש התנגדות לביצוע פסק דין ולפרט האמור לעיל בהרחבה כולל צירוף אסמכתאות? כמו כן, מה קורה במידה וההתנגדות לא מתקבלת האם זה אפשרי שידחו את ההתנגדות (כאמור השופט פסק כנגד החברה בלבד)? פסק הדין הוא כנגד החברה איך ייתכן שפתחו תיק וצירפו אותי כחייב? אין לי אפשרות לשלם החוב מדובר בסכומים גבוהים של מאות אלפי שקלים שהחברה חבה בהם ולא אני. שאם לא כן מה ההיגיון בקיומה של חברה בעמ אם בסופו של יום מטילים עליי את התשלום?
בהוצאה לפועל פותחים תיקים בהתאם לפסק הדין, במידה ואכן כדבריך רק החברה החייבת היחידה, עליך להגיש בקשה דחופה למחיקתך מהתיק מטעמים ברורים. יש לצרף את פסק הדין ולהדגיש את העיקר.
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: אייל אשכנזי, עו"ד 053-9429075
לא קיים התנגדות בגין פסקי הדין, על כן ראה לעיל את תשובתי הקודמת.
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: אייל אשכנזי, עו"ד 053-9429075
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר