קיבלתי הודעה ממשרד גביה של עירייה מסוימת על דוח שלא שולם. כשביקשתי לשלם,אמנם באיחור נאמר לי שנוספו דמי רישום בעיקול בסך 180 ש"ח מכיוון שגובה היה בביתי.לטענתי שלא נתקלתי בשום גובה וגם לא הושארה לי הודעה חזרו אליי לאחר כמה ימים והוסבר לי שהיה גובה אבל חשב שאני לא גר שם ולא השאיר הודעה.אני גר בבית פרטי,השער פתוח ויש את השם שלי בגדול עלתיבת הדואר.גם השכנים משני צדדי מכירים אותי.אני גר שם 11 שנה. האם הגובה לא מחויב להשאיר אזהרה על הדלת כשהחייב לא נמצא או לתת לו את האזהרה ביד כשהוא נמצא? האם סתם על סמך אמירה שגובה היה בלי שום הוכחה לכך ניתן משפטית לגבות דמי הוצאת גובה? האם עצם זה שלא הושארה לי שום הודעה בגלל שגובה חשב שאני לא גר שם מחויב אותו משרד גביה לא לחייב אותי בדמי הרישום בעיקול?
תודה על התשובה.
הגובה אמור להשאיר התראה על הדלת, כמו כן, הינך יכול לבקש הוכחה של ביקור הגובה, ואת מס' הטלפון שלו. גובה הדרשה ל180 ש"ח לעניין הגובה הינו סביר בהחלט.
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: אייל אשכנזי, עו"ד 053-9429075
גובה לא השאיר אצלי כלום והם גם מודים בזה כי טעו וחשבו שאני לא גר שם. ההוכחה היחידה שלהם היא דוח שגובה מילא שהוא היה אצלי. השאלה שלי היא האם על סמך זה הם רשאים לגבות דמי רישום בעיקול???
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר