שלום,
נפתח נגדי תיק בהוצל"פ בעקבות פסק דין מבית משפט. אני לא נכחתי באף דיון מכיוון שהחלפתי מקום מגורים וכן לא קיבלתי אף מידע בדואר בנושא. לפני כשנה הוטל עיקול באמצעות הוצל"פ על חשבון הבנק ונתפס סכום החיוב (כ-4 אלפים ש"ח). הודעה על עיקול חשבון זכות בסכום החוב הועברה באמצעות המדיה המגנטית ללשכת ההוצל"פ. העו"ד בא כח הזוכה לא טרח לבדוק בלשכת ההוצל"פ וכן לא שלח בקשה למימוש העיקול ולכן הכסף לא הועבר לסגירת התיק בהוצל"פ. העו"ד המשיך בהליכים נגדי הכוללים עיכוב יציאה מהארץ, ביטול רשיון נהיגה, ביטול כרטיס אשראי, עיקול הרכב והגבלה בנסיבות מחמירות - פושט רגל ל-5 שנים (???אני שכירה ומעולם לא היתה חברה על שמי). אציין כי אין לי תיקים נוספים וחובות אחרים. האם ההגבלות הוטלו כחוק למרות שלא נבדקו כל מקורות המידע? האם יש לי עילה על לשון הרע והוצאת דיבה? וכן האם יש עילה לתביעה לפיצוי כספי בגין עגמת הנפש והנזקים שנגרמו לי בעקבות העיקולים וההגבלות?
לזוכה יש זכות להטיל את ההגבלות ואת העיקולים, כל עוד ניתן כנגדך פסק דין הרי שהזוכה פועלת בהתאם לדין, אם החלפת את כתובת המגורים גם במשרד הפנים אז יתכן ולא בוצעה המצאה כדין, את זה יש לבדוק ואז אולי ניתן לנסות ולבטל את פסק הדין.
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: אייל אשכנזי, עו"ד 053-9429075
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר