שלום ,
אני עובד כשומר עם משכורת של 4500 שקל נטו כבר שנים רבות , צברתי חובות רבים ב 3 בנקים שמסתכמים בכ 160,000 שקל ועוד כ 80,000 שקל ל3 חברות אשראי חוץ בנקאיות כלומר ויזה כאל לאומי כארד וישראכרט , יש ברשותי רכב מודל שנת 1995 בשווי של כ 9000 שקל אשר עוזר לי לנסוע לעבודה , אני משלם שכירות 2200 שקל ועוד מיסים כגון ארנונה מים חשמל גז כ 1000 שקל פעם ב 2 חודשים , חוץ מזה יש את עניין האוכל ביגוד ובזק בערך 150 שקל בחודש ועוד סלקום בערך 150 שקל בחודש , אני חי לבד ואני רווק , אין לי שום נכס על שמי חוץ מהרכב המסכן הזה , כל בעלי החוב רוצים לתבוע אותי עקב זה שאני לא מצליח כבר להחזיר את החובות השאלה שלי עם חובות כאלו לפני שהגיעו לבית המשפט ולהוצאה לפועל שאז יגדלו הרבה יותר אם אני יבקש להכריז עלי כמוגבל באמצעים האם הם יקחו את רכבי ? וכמה לדעתך יהיה התשלום החודשי שאצטרך לשלם מידי חודש בהוצאה לפועל בהתאם לנתונים שכתבתי ?
תודה מראש
גם אם לא תוכרז כחייב מוגבל באמצעים, רשאי הנושה להטיל עיקול על רכבך והן לאחר מכן לתפוסו.
בנוגע לסכום חודשי, לא ניתן לומר כמה בדיוק מבלי לראות את כל האסמכתאות המעידות על מצבך. אתה יכול לבקש 100 ש"ח שזה המינימום ולראות כמה יפסקו.
קח בחשבון שמאד חשוב לערוך את הבקשה ואת התצהיר נכון והן לתמוכם במסמכים הרלוונטיים.
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: אייל אשכנזי, עו"ד 053-9429075
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר