שלום,
במרץ 2010 חידשתי את רשיון הנהיגה שלי. עברתי תיאוריה וטסט וקיבלתי רישיון זמני המעיד על כך שרישיון הנהיגה שברשותי תקף עד 2019. מכיוון שהכרטיס המגנטי לא הגיע אלי הביתה (כתובתי לא היתה מעודכנת במערכת), קיבלתי רישיון זמני נוסף עד שיגיע הכרטיס הקבוע לכתובת המעודכנת. לפני זמן מה, בני הלך למשרד הרישוי בירושלים ושם נאמר לו שיש עיקול על רישיון הנהיגה שלי ולכן אין באפשרותם להנפיק רישיון קבוע ואף לא הסכימו להנפיק רישיון זמני עד שיתבררו הדברים. יש לי חובות בהוצל"פ במסגרת איחוד תיקים. האם יש לי אפשרות לקבל את רישיון הנהיגה שלי? העיקול חל על החידוש. יש ברשותי מכתב ממשרד הרישוי המעיד על כך שיש ברשותי רשיון נהיגה ממרץ 2010 ועד 2019.
המון המון תודה!!!
שלום רב,
ראשית, עליך לבדוק האם איחוד התיקים עדיין קיים או שמא, נוכח החובות שלך התקבלה החלטה על פיזור תיק האיחוד.
שנית, לא ניתן לחדש רישיון עד אשר תוסר המגבלה על חידוש/החזקה של רישיון נהיגה.
תבדקי מאיזה תיק הוטלה המגבלה (תיק האיחוד או מתיקים אחרים) ותנסי להסדיר את החובות שלך.
בהצלחה
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: אייל אשכנזי, עו"ד 053-9429075
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר