שלום.
יש לי שני דוחות של ערית חולון וערית רעננה שהגיעו להוצאה לפועל. התקשרתי לשניהם לפני שלושה שבועות והסכום של כל דוח הגיע לחמש מאות ש"ח. ביקשתי לשלם בעוד שלושהשבועות כשיכנס לי משכורת ולהפתעתי היום התקשרתי לשלם ובחולון קפץ ל1100 ש"ח!!! וברעננה ל700 ש"ח!!! הםטוענים שבשלושת השבועות האלה היה אצלי מעקל ולכן זה קפץ. כל אחד בנפרד כמובן. לא היה אצלי מעקל לפחות לא כשאני הייתי ולא הושאר לי שום מדבקה על הדלת כפי שהם טוענים ושום מכתב. באלף אחוז. בררתי איתם את הכתובת והיא אכן נכונה.ביקשתי לקבל צילום של המדבקה על הדלת כפי שמתחייב ולא שלחו לי. חד משמעית לאהודבק לי על הדלת כלום. זה שזה קרה בנפרד בשני עריות שונות מדליק לי נורה אדומה שאולי המעקלים לא היו ולא הדביקו . השאלה שלי אם יש מה לעשות ואם לא חובת ההוכחה עליהם. צילום של המדבקה על הדלת.
ראשית, יש לעלות את טענותייך ודרישותיך בכתב לרוב כך מקבלים תשובות ברורות יותר ובכץ מאת הרשות אם לא תהיה ברירה יש לשקול פניה לבימ"ש
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: אייל אשכנזי, עו"ד 053-9429075
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר