שלום רב!
אישה גרושה מזה כ- 3 שנים. אביהם של הילדים אינו משלם מזונות מאז שהחלטתי להתגרש ממנו , ובכדי לגבות את המזונות אני פועלת דרך ההוצל"פ. ביקשתי פקודת מעצר ידנית וכאשר הרשמת אישרה לי וקיבלתי אותה ביד, היא הייתה מחוקה במקום מסויים בטיפקס ולא שאלתי את פקידת ההוצל"פ מדוע זה מחוק !!! (לא יחסתי לזה חשיבות בכלל). כשהחלטתי לעצור את החייב חייגתי למשטרה וביקשתי שיגיעו לעצור אותו . עצרו אותו ולאחר כשעה אני מקבלת טלפון להגיע לתחנה שאלתי מדוע ולא הסבירו לי דרשו שאגיע, אציין שאני ממש לא אוהבת את כל העניין עם משטרה מרגישה מפוחדת !!!אך אין לי ברירה אחרת לגבות את מזונות הילדים. כאשר הגעתי נדהמתי לעניין שביקשו ממני להגיע ...
אציין שאת החייב הם שחררו ללא כל תשלום.
ואותי הם עצרו לחקירה ושמו אותי במעצר בית ועברתי התעללות נפשית בלתי יתואר לקחו ממני תביעות אצבע וצילמו אותי הרגשתי ממש כמו עבריינית... ועל מה? מאז אני מפחדת שיקרה לי שוב איזה משהוא מעין זה גם ככה אני בקושי רב מצליחה לגבות ממנו את התשלום .
חוויה ממש לא נעימה !!!
שאלתי היא האם אוכל לעשות משהו בנידון לגבי ההוצל"פ והמשטרה על כול עוגמת הנפש זהו?
תודה
שכחתי להוסיף שהרשמת הבינה שעשתה טעות... וקיבלתי אישור מההוצל"פ שזה טעות שלהם ועקב זאת התיק במשטרה נסגר..
הפורום הנכון לשאלתך הינו הפורום הדן בנושאים פליליים
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: אייל אשכנזי, עו"ד 053-9429075
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר