שלום רב ,
אני גרתי עם אימי במשך 27 שנים ובשנים האחרונות היה לה פטור מאגרת טלויזיה משום שהיא אלמנה בת 72 פנסיונרית , אני אף פעם לא שילמתי אגרת טלויזיה משום שהבית רשום על שמה והיה לה פטור לכן אני לא קיבלתי דרישה לתשלום העניין הוא שיצאה לטיול לחודש לחו"ל כמידי שנה אך השנה החליטה להודיע לי לצערי שלא תחזור יותר לישראל , אני בן 36 ממשיך לגור בבית שרשום על שמה ויש בבית עדיין טלויזיה , אימי לא נמצאת בבית כבר חודש וחצי , אני לא צופה בטלויזיה ומעוניין להיפטר ממנה , השאלה שלי מה אני צריך לעשות כדי לקבל פטור מהאגרת הטלויזיה ומה לכתוב במכתב לרשות השידור על מנת שחס וחלילה לא ינסו אפילו לנסות לחייב אותי בדרך כל שהיא על השנים שאני לא שלמתי מעולם אגרת טלויזיה .
אני מודה מראש על העזרה .
לפי חוק רשות השידור, התשכ"ה-1965, המחזיק במקלט טלוויזיה ישלם אגרה שנתית לרשות השידור.
אדם המחזיק במקלט טלוויזיה מחויב בתשלום אגרה גם כאשר הוא איננו הבעלים של הטלוויזיה
אחרי שהטלויזיה לא תהיה בידך עליך לדווח רשמית לרשות השידור על כך, רצוי באמצעות תצהיר והכי חשוב לוודא כי הם קיבלו את ההודעה ונתנו לך פטור.
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: אייל אשכנזי, עו"ד 053-9429075
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר